Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2021 20:10

Με Νέφτσι στο Μπακού για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στο Μπακού συνεχίζεται το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμετρώνται αύριο ( 20:00) στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι, στον αγώνα ρεβάνς για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, και καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Προκειμένου να τα καταφέρουν, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να παρουσιάσουν ένα καλό αμυντικό πρόσωπο, καθώς, εάν διατηρήσουν το «μηδέν» στην άμυνα, ακόμη και με «λευκή» ισοπαλία θα «σφραγίσουν το εισιτήριο» για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Σε αυτή την περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν και τον επόμενο αντίπαλό τους στο Champions League, ο οποίος θα είναι η Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία ή η Μούρα από τη Σλοβενία. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην πρώτη αναμέτρηση, ενώ η Λουντογκόρετς υποδέχεται αύριο Τετάρτη (21:00) τη Μούρα στο Ράζγκραντ.
Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης) για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Ελσίνκι (Φινλανδία)-Μάλμε (Σουηδία)     (1-2)
Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)     (1-2)
Ομόνοια (Κύπρος)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)     (0-2)
Ζαλγκίρις (Λιθουανία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)     (0-2)
ΑΥΡΙΟ
Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)     (0-1)
Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)-Αλασκέρτ (Αρμενία)     (1-0)
Κλουζ (Ρουμανία)-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ)     (2-1)
Μίντιλαντ (Δανία)-Σέλτικ (Σκωτία)     (1-1)
Γαλατασαράϊ (Τουρκία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία)     (1-5)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Μούρα (Σλοβενία)     (0-0)
Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)     (0-0)
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-Ραπίντ Βιένης (Αυστρία)     (1-2)
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Καϊράτ (Καζακστάν)     (1-2)

 

Ο Βαράν πιο κοντά από ποτέ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ραφαέλ Βαράν βρίσκεται χθες πιο κοντά από ποτέ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι συνομιλίες μεταξύ της αγγλικής ομάδας και της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν επιταχυνθεί τις τελευταίες ώρες και επίκειται η συμφωνία. Αυτό αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», επικαλούμενη δηλώσεις παράγοντα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ («οι συνομιλίες προχωρούν γρήγορα»), επισημαίνοντας επίσης ότι όλα θα κλείσουν στο τέλος της εβδομάδας για ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ, αριθμός μακριά από το 80 εκατ. ευρώ που ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Βαράν θα υπογράψει για 4 ή 5 σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ετήσιες αποδοχές 12 εκατομμύρια ευρώ. Προς το παρόν, ο Βαράν προπονείται με τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπό τον Κάρλο Αντσελότι.

 

Conference League: Σκωτσέζος διαιτητής στη ρεβάνς της ΑΕΚ

Ο Σκωτσέζος Κέβιν Κλάνσι ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Βελέζ Μόσταρ μεθαύριο Πέμπτη (29/7) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου στο Conference League. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι και Σιν Καρ, ενώ καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Στίβεν ΜακΛίν. Να σημειωθεί πως ο Βρετανός ρέφερι θα διευθύνει για πρώτη φορά αγώνα ελληνικής ομάδας, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να οριστεί.Πρόστιμο 70.000
στον Δ. ΓιαννακόπουλοΠρόστιμο 70.000 επέβαλε η Euroleague στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για δηλώσεις που «αποδείχθηκαν προσβλητικές για τη διοργάνωση και τη διοίκησή της». Η ανακοίνωση: «Ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ για δηλώσεις που αποδείχθηκαν προσβλητικές για τη Euroleague και τη διοίκησή της, με βάση το άρθρο 24.1Γ του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague».

 

Στον Αρη ο Θωμάς Κώττας

ΕΠΑΙΖΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

Τον Θωμά Κώττα θα έχει στο δυναμικό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αρης. Ο 25χρονος σέντερ κατέληξε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ και δεσμεύτηκε με μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο με την ομάδα. Οι «κίτρινοι» γνωστοποίησαν χθες την απόκτησή του, αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους:
«Η ΚΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Κώττα για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ο Θωμάς Κώττας γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1996 και με ύψος 2.08 μ. αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ξεκίνησε την μπασκετική διαδρομή του από τα τμήματα υποδομής του Α.Π.Σ Αίαντα Αμυνταίου. Το 2013 υπέγραψε στον Π.Α.Ο.Κ., στον οποίο αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, έως το 2016.
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στο Ρέθυμνο, όπου παρέμεινε έως το 2018. Τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα του Χολαργού, ενώ την επόμενη έπαιξε στον Ιωνικό Νίκαιας. Πέρυσι (2020-21) αγωνίστηκε στη Λάρισα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass