Με το βλέμμα στο Καρπενήσι

Η ΑΕΛ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2021 21:03

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, οι «βυσσινί» συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στις εγκαταστάσεις των Δένδρων υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του.

Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, όπως το ίδιο θα γίνει και σήμερα Παρασκευή, ενώ αύριο Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση επί λαρισινού εδάφους. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι αύριο Σάββατο καθότι είναι προγραμματισμένοι να γίνουν κάποιοι εμβολιασμοί, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για το πρωί προπόνηση.
Την Κυριακή θα δοθεί ρεπό και τη Δευτέρα η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνει για περίπου δύο εβδομάδες (θα μετέχουν και οι 35 ποδοσφαιριστές των «βυσσινί»). Στο Καρπενήσι θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης στις 28 Ιουλίου με τον Εθνικό Άχνας. Θα ακολουθήσει το φιλικό με τα Τρίκαλα, ενώ θα δοθεί και μία ακόμα φιλική αναμέτρηση (πιθανόν με Λεβαδειακό ή Αναγέννηση Καρδίτσας). Τα φιλικά θα συνεχιστούν και επί λαρισινού εδάφους μετά την επιστροφή των «βυσσινί» στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Ήδη προγραμματίζεται ένα παιχνίδι για τις 13 Αυγούστου στο Αλκαζάρ (ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο αντίπαλος), ενώ στις 28 Αυγούστου η ΑΕΛ θα παίξει με τον Αετό Μακρυχωρίου.
Πάντως αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί είναι ότι το κλίμα στους κόλπους των «βυσσινί» είναι εξαιρετικό, υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά, οι παίκτες καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι περιμένουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να ανέβουν οι ρυθμοί. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επιστροφή του διεθνή με την ομάδα της Βολιβίας Χουσίνο, ο οποίος είχε άδεια λόγω της συμμετοχής του στο Copa America και θα είναι στην Ελλάδα την Κυριακή, ενώ την ίδια ημέρα θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και ο Κολομπίνο. Τέλος, σήμερα αναμένεται ο Νικολιάς.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass