Ενσωματώνεται και ο Νικολιάς στην ΑΕΛ

*ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2021 21:05

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίστηκε χθες για δεύτερη ημέρα η προετοιμασία της ΑΕΛ στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Κώστα Φραντζέσκου.


Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως χρειάζεται στη συγκεκριμένη περίοδο να γίνουν πολλές θυσίες, ώστε με το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα να είναι έτοιμη από κάθε άποψη, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν το συντομότερο δυνατό να «δέσουν» μεταξύ τους και καθώς θα επέλθει η κατάλληλη χημεία, οι επιτυχίες θα έρθουν.
Σήμερα πιθανότατα να ενσωματωθεί με την ομάδα και ο Νικολιάς, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και ο Γιακιμόφσκι.
Είναι δε γνωστές οι απουσίες των Ακούνια, Κολομπίνο που πήραν άδεια μέχρι τις 16 του μηνός, ενώ ο Χουσίνιο θα επιστρέψει λίγο αργότερα, στις 19 Ιουλίου.
*Χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων παρευρέθηκε και ο κ. Κούγιας, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην ομάδα, τονίζοντας την ιστορία που έχει.
Ζήτησε δε από όλους να δουλέψουν με σοβαρότητα όλη την περίοδο, σε μια χρονιά που θα είναι δύσκολη, όμως είναι ξεκάθαρο πως θα παίξει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στη Super League 2 και θα πετύχει τους στόχους της.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 19:30 στα Δένδρα, όπου οι συνθήκες θα είναι λίγο καλύτερες απ’ ό,τι στη Λάρισα, με τον καύσωνα να επανέρχεται δριμύτερος.

ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ 80%
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, έκανε σαφές ότι θα έχουμε πλέον κόσμο στα γήπεδα εξηγώντας ωστόσο τις παραμέτρους που θα υπάρχουν! Συγκεκριμένα είπε: «Αθλητικοί αγώνες θα διεξάγονται με θεατές μόνο σε αμιγείς χώρους, κλειστούς ή ανοιχτούς. Η χωρητικότητα θα ανέρχεται στα 80% του συνόλου (5% εξ αυτών μπορεί να είναι ανήλικοι οι οποίοι θα έχουν υποβληθεί σε τεστ), με ανώτατο όριο προσέλευσης: 25.000 θεατές για υπαίθρια γήπεδα και 8.000 για κλειστά γήπεδα».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΠΑΕ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς, εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, με αφορμή την καταβολή στις ΠΑΕ της Football League του ποσού που τους αναλογεί από τη φορολόγηση των τυχερών παιχνιδιών.
«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς για την άμεση κινητοποίησή τους όσον αφορά στην καταβολή του ποσοστού φορολόγησης παικτών τυχερών παιχνιδιών στις είκοσι ΠΑΕ της Football League», αναφέρεται στο ευχαριστήριο μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της SL2-FL.
Στις 20 ΠΑΕ της Football League καταβλήθηκαν συνολικά 1.550.000 ευρώ (από 77.500 σε κάθε μία), με το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί στους επαγγελματικούς συλλόγους να ανέρχεται πλέον στα 32 εκατ. ευρώ (22.000.000 στη Super League 1, 3.000.000 στη Super League 2, 3.250.000 στις ΚΑΕ της Basket League και 1.200.000 στα ΤΑΑ της Volley League).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass