Τον 18χρονο Τσουμάνη απέκτησε η ΑΕΛ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ - ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2021 21:14

Μετά την απόκτηση του Μανώλη Πατράλη και του Θανάση Παπαγεωργίου, η ΑΕΛ λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022, προχώρησε σε μία νέα προσθήκη στο ρόστερ της.


Συγκεκριμένα απέκτησε ένα... δικό της παιδί, τον δεκαοκτάχρονο Μιχάλη Τσουμάνη, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων Καρδίτσας και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στους «βυσσινί» και από τη Γ’ Εθνική θα βρεθεί στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, ο οποίος παίζει στον χώρο της επίθεσης, έχει και στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ με την ομάδα της Κ17, ενώ αγωνίστηκε και στον Ιπποκράτη. Στον νεαρό παίκτη δίνεται η ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του, αλλά χρειάζεται να δουλέψει σκληρά και να κάνει υπομονή, γιατί είναι βέβαιο ότι θα του δοθούν ευκαιρίες και πρέπει να τις αξιοποιήσει.
«Άλλος ένας Λαρισαίος στα αποδυτήρια της ΑΕΛ. Σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ ο 18χρονος σέντερ φορ του Α.Ο. Σελλάνων Μιχάλης Τσουμάνης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί».
Τις ευχές τους για να έχει μια καλή παρουσία στην ομάδα της ΑΕΛ εξέφρασαν οι πρώην συμπαίκτες του από την ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων, όπως επίσης και ο προπονητής του Γιάννης Μπουρνάκας, ο οποίος χαρακτήρισε τον Τσουμάνη ως έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολλά προσόντα, αλλά πρέπει και ο ίδιος να πιστέψει στον εαυτό του και να κάνει πιο πολλές θυσίες απ’ ό,τι μέχρι τώρα για να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που του δίνονται.
* Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, καθώς ολοκληρώνονται οι εξετάσεις των παικτών και θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Εν συνεχεία, το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από τις 26 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου και θα δοθεί μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

 

Τι μέτρα θα ισχύσουν για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 80% ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

Η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19» ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», ως προς το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, που είχε θέσει το Υφυπουργείο Αθλητισμού και επεξεργάζονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποφάσισε ότι: Η πληρότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναλόγως αν διαθέτουν ή όχι ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, θα φτάσει έως και το 80% μόνο με εμβολιασμένους θεατές (εννοούνται και οι νοσήσαντες με ανάλογο πιστοποιητικό), με υποχρεωτική χρήση μάσκας, ποσοστό ανήλικων που δεν μπορούν να εμβολιαστούν. Παράλληλα, απευθύνεται ισχυρή σύσταση προς τις ΠΑΕ, τα αθλητικά σωματεία και τα ΜΜΕ να απασχολούν στους αθλητικούς χώρους εμβολιασμένους επαγγελματίες. Οι εργαζόμενοι στους αθλητικούς χώρους που δεν θα είναι εμβολιασμένοι, πρέπει να έχουν υποβληθεί σε υποχρεωτικό PCR (48 ωρών) ή rapid test (24 ωρών) πριν από την έναρξη του εκάστοτε αγώνα. Ο χρόνος έναρξης ισχύος των ανωτέρω, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες εφαρμογής τους, θα εξειδικευθούν στις Διευκρινιστικές Οδηγίες που θα εκδώσει η ΓΓΑ τις προσεχείς ημέρες και στα σχετικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα. Επιπλέον, εγκρίθηκε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διενέργειας του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, με εγγραφές μόνο για πλήρως εμβολιασμένους.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass