Ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα πορεία των εργομετρικών

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2022-23 ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2021 21:07

Προς την ολοκλήρωσή τους οδεύουν οι προγραμματισμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στην ΑΕΛ ενόψει της έναρξης των προπονήσεων και την πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα εργομετρικά θα ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή, ακολούθως το Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό στους παίκτες και τη Δευτέρα 12 του μηνός θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στα Δένδρα.
Χθες στον χώρο πολλαπλών δράσεων υγείας «The Medical Project» βρέθηκαν και υποβλήθηκαν στις προβλεπόμενες εξετάσεις οι Γρηγορόπουλος, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γιάκος, Μπέρτος και Μαϊδανός (απ’ όπου τα σχετικά στιγμιότυπα), ενώ σήμερα θα πάρουν τη σκυτάλη οι Παπαγεωργίου, Κούστα, Σιμελίδης, Στοΐνοβιτς, Μαυριάς και Γκράουρ. Μέχρι στιγμής όλα εξελίσσονται ομαλά, υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, στοιχεία που καταδεικνύουν ότι οι «βυσσινί» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με τους καλύτερους οιωνούς. Ικανοποιημένος παρουσιάζεται και ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι παράλληλα έχουν την προσοχή τους και στα μεταγραφικά, αφού όπως είναι γνωστό υπάρχει ενδιαφέρον για Ευρωπαίο φορ.

 

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2
Την επόμενη χρονιά η Super League 2 θα κινηθεί στα πρότυπα της Super League 1. Επομένως για τη φετινή σεζόν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Αυτό προέκυψε από τη χθεσινή σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Τη συζήτηση μονοπώλησε το θέμα των αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και εν τέλει αποφασίστηκε να μην ισχύσει το κριτήριο της βιωσιμότητας από τη σεζόν 2022-23, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι δεν αλλάζει κάτι τώρα, καθώς παραμένουν οι περιορισμοί στις μεταγραφές και από την επόμενη σεζόν η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου θα ακολουθήσει τα πρότυπα της Σούπερ Λίγκας 1. Θα πρέπει ωστόσο να τονιστεί ότι οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί θα πρέπει να επικυρωθεί από την ΕΠΟ.

 

ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2 ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
Στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ηρόδοτος, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου. Το ίδιο ισχύει και για την Κηφισιά που νίκησε εκτός έδρας τον Πανιώνιο με 1-0. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έχει ελπίδες ανόδου στη Super League 2 καθώς την τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ στον 2ο όμιλο (11/7) έχει ρεπό. Για την Κηφισιά είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα δώσει το «παρών» σε επαγγελματική κατηγορία, κάτι που ο Ηρόδοτος έχει πράξει στο παρελθόν με τη συμμετοχή του σε Β’ και Γ’ Εθνική.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass