ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ:

Βλέπω Αγγλία, θέλω Ιταλία...

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2021 20:20

Αρχίζουν σήμερα τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με πρώτη αναμέτρηση αυτήν της Ιταλίας με την Ισπανία και ακολουθεί η αυριανή της Αγγλίας με τη Δανία.


Ποια είναι τα φαβορί των ημιτελικών, ποιος θα πάρει το τρόπαιο και πώς σχολιάζει το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; Στα ερωτήματα αυτά μας απάντησε ο 24χρονος Θεοχάρης Ηλιάδης που εντυπωσίασε με τα χρώματα της ΑΕΛ την προηγούμενη χρονιά και δικαιολογημένα θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες.
Πρώτα απ' όλα μιλήσαμε για τα φαβορί του τροπαίου και μας είπε: «Προσωπικά θα ήθελα να το πάρει η Ιταλία, αλλά βλέπω την Αγγλία. Οι Άγγλοι θα παίξουν στην έδρα τους και το θέλουν πολύ. Πάντως αυτές οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί στους δύο ημιτελικούς. Η Ιταλία έδειξε ότι και μετά τους ομίλους είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει πλεονέκτημα απέναντι στην Ισπανία που έχει καλούς παίκτες, αλλά ακόμη δεν απέκτησε ιδανική «χημεία».
Η Αγγλία είχε πολύ εύκολο πρόγραμμα αφού, με εξαίρεση τη Γερμανία, δεν έπαιξε με κάποιο μεγάλο φαβορί. Αλλά και στον ημιτελικό με τη Δανία είναι ακλόνητο φαβορί. Δύσκολα δεν θα πάει τελικό.
Οι δύο ομάδες δικαιολογημένα βάσει απόδοσης θα βρεθούν στις 11 Ιουλίου στον τελικό του Γουέμπλεϊ».
*Πώς είδες το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;
«Κανείς δεν το περίμενε τόσο καλό. Είχε θέαμα και απίστευτα αποτελέσματα. Φαβορί αποκλείστηκαν νωρίς και έγιναν πολύ καλά παιχνίδια. Τα απρόβλεπτα αποτελέσματα απογείωσαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Μακάρι και τα εθνικά πρωταθλήματα να έχουν τέτοια αποτελέσματα με πολλές εκπλήξεις».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass