«Τρέχουν» τα μεταγραφικά αλλά και τα διοικητικά στην ΑΕΛ

*ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ *ΑΥΡΙΟ Η ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ *ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ Θ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2021 21:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα ενόψει της πρώτης συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουλίου συνεχίζονται οι κινήσεις στην ΑΕΛ για την επιπλέον ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Οι «βυσσινί» θα αρχίσουν την επόμενη Τρίτη τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι προπονήσεις στα Δένδρα, ενώ η επίσημη πρώτη έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 12 Ιουλίου. Με συντονισμένες ενέργειες και τη δέουσα σοβαρότητα, οι άνθρωποι της ΑΕΛ κινούνται για την απόκτηση δύο ακόμα παικτών, ενός επιτελικού μέσου και ενός κεντρικού επιθετικού. Ειδικά για τον τελευταίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί παίκτης από την ευρωπαϊκή αγορά που ικανοποιεί τον τεχνικό Κώστα Φραντζέσκο και εντός των ημερών δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Από κει και πέρα, αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη να γίνει η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ με μοναδικό θέμα την εκλογή προέδρου-αντιπροέδρων και νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Αλκαζάρ (18:00) η σύσκεψη (η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη Πέμπτη) για τη διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το μουσείο και η αίθουσα VIP της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Εν τω μεταξύ η ομάδα των Τρικάλων θα είναι αντίπαλη στο δεύτερο φετινό φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και το οποίο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Οι «βυσσινί» θα μεταβούν στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας στις 26 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα παραμείνουν εκεί για περίπου δύο εβδομάδες. Το πρώτο φιλικό έχει οριστικοποιηθεί για την Τετάρτη 28 Ιουλίου με τον Εθνικό Άχνας, ενώ για τον αγώνα με τα Τρίκαλα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία.
ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Εξώδικο στον πρόεδρο της ΕΠΟ Θεόδωρο Ζαγοράκη, με κοινοποίηση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στις Επιτροπές Αδειοδότησης της ΕΠΟ και στον πρόεδρο της Super League 2 Λεωνίδα Λεουτσάκο, σχετικά με τη μη αδειοδότηση των 9 από τις 12 ΠΑΕ της SL2 έστειλε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ. Έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον και με στόχο να τηρηθεί η νομιμότητα σε όλες τις διαδικασίες, η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητά να της δοθούν «αντίγραφα όλων των φακέλων των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν, αλλά και όλων των φακέλων των ΠΑΕ που θα ζητήσουν την αδειοδότησή τους από τη Football League για συμμετοχή στη Super League 2, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος Αυγενάκη», καθώς επίσης και να πραγματοποιηθεί «Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League 2, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ζαγοράκη και του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, ώστε τόσο η Ε.Π.Ο. όσο και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως και εμείς οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουμε ποιος είναι ο χάρτης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τι επάγγελμα κάνουν και με ποια περιουσιακά στοιχεία (ετήσιο εισόδημα, Ε9) στηρίζουν την εύρυθμη και νόμιμη λειτουργία των ΠΑΕ που είναι ιδιοκτήτες».
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ
Η διοργανώτρια αρχή προγραμμάτισε συνεδρίαση του Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για σήμερα Τρίτη και ώρα 13:00, στην οποία θα συζητηθούν το αθλητικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, η διαδικασία αδειοδότησης των ομάδων και οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass