Aρωμα... Super League 2 στην Καρδίτσα

Μετά τη νίκη της Αναγέννησης επί του Αχέροντα Καναλακίου με 4-2

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2021 20:10

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τη φετινή σεζόν η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 4-2 του Αχέροντα Καναλακίου, έφτασε τους 7 βαθμούς και είναι με το ένα πόδι στη Super League 2.


Η Αναγέννηση έδειξε από το πρώτο ημίχρονο ότι μόνο με νίκη θα έφευγε από το γήπεδο. Μόλις στο 3ο λεπτό το δυνατό σουτ του Κουτρουμάνου έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Βλάχου. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και το έδειξε στο 17ο λεπτό όταν απέκρουσε το σουτ του Ξέρα από καλή θέση. Οκτώ λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Πολίτη ο Ξέρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Βλάχος απομάκρυνε. Το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε τελικά στο 29ο λεπτό με τον Μπιτέλη να κερδίζει πέναλτι και τον Χασομέρη να εκτελεί για το 1-0. Ο Αχέροντας ανέβηκε για την ισοφάριση και την άγγιξε στο 41’ όταν η κεφαλιά του Βασιλάκη έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Θεολόγη. Ό,τι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχε η Αναγέννηση στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 42’ ο Πολίτης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο εύκολο όταν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ξέρας μετά από πάσα του Χασομέρη έπιασε το σουτ στην κίνηση και έκανε το 3-0. Η νίκη και η πρόκριση ήταν θέμα χρόνου πλέον και όλα έδειχναν ότι μόνο αν χαλάρωνε η ομάδα της Καρδίτσας θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ ο Αχέροντας. Κάτι τέτοιο έγινε στο 58’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα της Αναγέννησης δεν είχε καλή αντίδραση και ο Βασιλάκης από κοντά μείωσε σε 3-1. Με το γκολ αυτό οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν για την ανατροπή και στο 80’ μείωσαν στο γκολ. Ο Βέρμπης με δύο αμυντικούς της Αναγέννησης πάνω του κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και να σκοράρει για το 3-2. Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον κινδύνευαν με ισοφάριση, αλλά ο Μπακαδήμας έδωσε βαθιά ανάσα όταν στο 85’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λώττα έπιασε σουτ από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Σκόρερ: Χασομέρης (29’ πεν.), Πολίτης (44’ πεν.), Ξέρας (46’), Μπακαδήμας (84’) – Βασιλάκης (58’), Βέρμπης (80’).
Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών). Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Πλακάς (Δυτ. Αττικής). 4ος: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κούρτογλου): Θεολόγης Κ., Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Μπλαντένοβιτς, Μπακαδήμας, Νίκιτς, Χασομέρης, Θεολόγης Β., Μπιτέλης (80’ Καρακλάγιτς), Ξέρας (65’ Τζέκος), Πολίτης (80’ Λώττας).
ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Λαμπρόπουλος, Βασιλάκης, Πότσης, Γεωργάκης, Κυριάκης, Βέρμπης, Ντόκος, Αναστασιάδης.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3η αγωνιστική
Αναγέννηση Κ.-Καναλάκι    4-2
Στεφανοβίκειο-Μηχανιώνα    1-2
Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
Αναγέννηση Καρδίτσας    7    (7-3)
Ποσειδών Μηχανιώνας    4    (3-4)
Καναλάκι    3    (4-4) (σε 2 αγώνες)
Ορφέας Ξάνθης    3    (2-2) (σε 2 αγώνες)
Στεφανοβίκειο    0    (1-4) (σε 2 αγώνες)

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ 4η αγωνιστική (4/7)
Καναλάκι-Στεφανοβίκειο
Μηχανιώνα-Ορφέας Ξάνθης
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας.

5η αγωνιστική (11/7)
Ορφέας Ξάνθης-Καναλάκι
Στεφανοβίκειο-Αναγέννηση Κ.
Ρεπό: Ποσειδών Μηχανιώνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass