Ανακοινώνει τον Marcello Straccia ο Απόλλων Λάρισας

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο EZEQUIEL HERBE

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2021 21:11

Εντός της εβδομάδας και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουνίου, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον Απόλλωνα Λάρισας, η πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Αργεντίνου προπονητή Marcello Straccia, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα.


Ο 55χρονος προπονητής έχει θητεύσει κατά το παρελθόν στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής και θα είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, γενικότερα.
Μαζί του ήρθε και Walter Ezequiel Herbe (Βάλτερ Εζεκιέλ Χέρπε). Πρόκειται για γυμναστή φυσικής κατάστασης και αναλυτή, ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Τσακαρίτα Τζούνιορς, Μακαρά, Μέρλο, Κολεγιάλες.
Με τους δύο, τους οποίους και καλωσόρισε, είχε χθες συνάντηση στη Λάρισα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παν. Μαντζανάς, προκειμένου να συζητήσουν τα πάντα γύρω από τη λαρισινή ομάδα όπως φυσικά και για την προετοιμασία, που θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες περίπου, ενώ θα δοθούν και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια.

 

ΡΟΣΤΕΡ 25 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Κατά τα άλλα, ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων» ζήτησε από τους διοικούντες του σωματείου να δουλέψει με ένα ρόστερ 24-25 παικτών, κάτι που σημαίνει πως θα μείνουν 12 ποδοσφαιριστές από πέρυσι και θα γίνουν δέκα ακόμη μεταγραφές, κυρίως παιδιών από τις γύρω περιοχές, ώστε η ομάδα να έχει μια δυναμική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας, μέχρι τώρα υπεύθυνος στην Κ-19 και ο οποίος από την αρχή της σεζόν ήταν πέρυσι «παρών» στα εντός έδρας παιχνίδια του λαρισινού σωματείου και εκτιμήθηκε το ενδιαφέρον που έδειξε.

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πού θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο, με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες για τη Σαμαρίνα, απόφαση που θα παρθεί οριστικά τις επόμενες ημέρες, καθώς εξετάστηκαν και άλλα προπονητικά κέντρα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass