Moto GP

Αγώνας χωρίς προβλέψεις...

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ASSEN

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2021 10:00

Οι αναβάτες και οι μηχανικοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP χωρίς ανάσα ταξιδεύουν

από τη Γερμανία στην Ολλανδία για τον 9ο γύρο του πρωταθλήματος. Στη θρυλική πίστα του Assen πραγματοποιείται σήμερα στις 15.00 το GP της Ολλανδίας και τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στον Marc Marquez. Εκτός από τη δράση εντός πίστας ωστόσο έχουμε κάποια νέα στον χώρο του MotoGP. Ένα σημαντικό νέο είναι η επιβεβαίωση ότι ο αγώνας στο Austin του Τέξας, ο οποίος είχε αναβληθεί στις αρχές της σεζόν, θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Το event τοποθετήθηκε στις 3 Οκτωβρίου με αποτέλεσμα το GP της Ταϊλάνδης να μετακομίσει στις 17 Οκτωβρίου. Δυστυχώς, όμως το Grand Prix της Ιαπωνίας ακυρώθηκε οριστικά και δεν θα πραγματοποιηθεί καθόλου το 2021. Τον αγώνα της Ολλανδίας δυστυχώς θα χάσει ο Franco Morbidelli. Ο Ιταλός αναβάτης της Petronas Yamaha τραυματίστηκε ξανά στο γόνατό του σε προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μάχης το προσεχές τριήμερο. Τη θέση του Morbidelli θα πάρει ο Αμερικανός αναβάτης WSBK της Yamaha Garrett Gerloff. Ίσως, αυτό το τριήμερο να έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Aramco VR46 ομάδας του Valentino Rossi με την Ducati για το 2022.

Ας κάνουμε όμως τις προβλέψεις μας για το GP του Assen. Μπορεί ο Fabio Quartararo να μην κέρδισε το GP της Γερμανίας, αλλά η 3η θέση ήταν χρυσάφι για τον Γάλλο. Ο αναβάτης της Yamaha πήρε πολύτιμους βαθμούς και είδε τον βασικό του αντίπαλο στο πρωτάθλημα Johann Zarco να μένει στην 8η θέση, αυξάνοντας τη διαφορά του στη βαθμολογία στους 22 βαθμούς. Το Assen είναι καλή πίστα για τη Yamaha, κάτι που σημαίνει ότι το βάθρο δεν είναι μακριά. Από την άλλη, ο Maverick Vinales βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και εκτός από το οδηγικό κομμάτι έχει βαρύνει και ψυχολογικά. Έπρεπε να περάσουν 581 ημέρες για να ανέβει πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Marc Marquez. Ο Ισπανός στο αγαπημένο του Sachsenring οδήγησε σαν τον πρωταθλητή που γνωρίζουμε και κέρδισε έναν επικό αγώνα. Αν είναι καλά θα παλέψει πάλι για τη νίκη. Πολύ δυνατή ήταν η εμφάνιση των αναβατών της εργοστασιακής Ducati στη Γερμανία με τον Pecco Bagnaia να τερματίζει στην 4η θέση και τον Jack Miller στην 5η θέση. Οι δύο αναβάτες βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία και έχουν επαφή με την κορυφή παραμένοντας σε κάθε πίστα δυνατοί. Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass