Συζητά και με Μπουρνάκα ο Ατρόμητος Παλαμά

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2021 21:16

Μετά τον Γιάννη Τσακμακίδη που έκανε την πρώτη συζήτηση μαζί του, η διοίκηση του Ατρομήτου Παλαμά εξετάζει και την περίπτωση του Λαρισαίου προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του καρδιτσιώτικου συλλόγου, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022.


Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε στον ΑΟ Σελλάνων, ομάδα του ίδιου Δήμου (Παλαμά), ενώ και στην πρώτη του χρονιά στις εθνικές κατηγορίες, ο Μπουρνάκας ήταν στο τιμόνι της καρδιτσιώτικης ομάδας.
Ο ίδιος άλλωστε ποτέ του δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για το καλό της ομάδας και παρέμενε πάντα φίλος της, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της όπως τη φετινή, όπου ο Α.Ο. Σελλάνων δεν τα κατάφερε τελικά και υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της Καρδίτσας.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, οι διοικούντες του Ατρομήτου εξετάζουν και την περίπτωση του Μπουρνάκα, προπονητή που και ο ίδιος θέλει να εργαστεί στην ομάδα του Παλαμά, αλλά πρώτα ξεκαθάρισε πως θα βρεθεί σε αποχαιρετιστήριο δείπνο αύριο στο Προάστιο και μετά θα απαντήσει, θετικά ή αρνητικά, στην πρόταση που του έγινε από τους διοικούντες του Ατρομήτου.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΤΡΟΥΒΑΣ
Στην περίπτωση τώρα που καταλήξουν σε συμφωνία, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Μπουρνάκας θα ζητήσει να έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Βαγγέλη Τρουβά, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Λάρισας κατά το παρελθόν, φίλοι και είναι ο υπεύθυνος της Ακαδημίας «Ηρακλής» στον Παλαμά. Οι δυο τους έχουν συχνή επικοινωνία και είναι άριστες οι μεταξύ τους σχέσεις.

 

ΚΑΙ Ο ΚΑΝΔΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Χθες διέρρευσε η πληροφορία πως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάκης Κανδρής των «Πρασίνων» που βρίσκεται οικογενειακώς στην Ελασσόνα, εξέφρασε το ενδιαφέρον για να δουλέψει σε μια ομάδα, που αγάπησε, φόρεσε και τίμησε τη φανέλα της, ενώ είναι πολύ αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο του Παλαμά.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass