Β. Κατσαμάγκας

Ο «Mr. Goal» της Γ’ Εθνικής

*Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΜΕ 12 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2021 21:00

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο, παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και τα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, έφτασε στο τέλος του. Το πρόσημο για τη Λάρισα κρίνεται θετικό, καθώς οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες του νομού (Αετός Μακρυχωρίου, Ηρακλής Λάρισας και ΠΟ Ελασσόνας) εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ μόνο μία (ο Οικονόμος Τσαριτσάνης) τερμάτισε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ποντάρει σε τυχόν παράπλευρο κέρδος από ενδεχόμενη αλλαγή του αριθμού των αποβιβαζόμενων ομάδων.


Η Λάρισα κατέγραψε ωστόσο μία ακόμα επιτυχία που αφορά τον Αετό Μακρυχωρίου και ειδικότερα τον επιθετικό Βασίλη Κατσαμάγκα, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 3ο όμιλο με 12 συνολικά τέρματα (επί συνόλου 14 αγώνων). Για τον Κατερινιώτη επιθετικό είναι εντυπωσιακό ότι πέτυχε τα μισά γκολ της ομάδας του (12/24) και, φυσικά, πιστώνεται σημαντικό μέρος από την υλοποίηση των στόχων του Αετού Μακρυχωρίου που ήταν μία ανταγωνιστική πορεία και ο τερματισμός στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Παράλληλα, ο Βασίλης Κατσαμάγκας είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει τον τίτλο του φετινού αρχισκόρερ σε ολόκληρη τη Γ’ Εθνική κι αυτό γιατί ο μόνος που μπορεί να τον απειλήσει είναι ο παίκτης του Ναυπακτιακού Αστέρα Στέλιος Νάκας, ο οποίος μετρά 8 γκολ στο ενεργητικό του, ωστόσο η ομάδα της Ναυπάκτου έχει δύο ακόμα αγώνες για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον 9ο όμιλο.
Φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά για τον Βασίλη Κατσαμάγκα στον Αετό και όπως επισήμανε στην «Ε» «ξεκινήσαμε πολύ καλά, υπήρχε ομοιογένεια στην ομάδα, είχαμε ανοδική πορεία και βρεθήκαμε πολύ γρήγορα στην 3η θέση της βαθμολογίας, αλλά μετά τη διακοπή κάποια παιδιά απουσίαζαν λόγω των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, ενώ κάποιοι άλλοι ήταν τραυματίες και αυτό μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Συνεχίσαμε με μικρούς σε ηλικία παίκτες, καταφέραμε να σωθούμε σχετικά εύκολα και η 4η θέση στην οποία τερματίσαμε πιστεύω είναι τιμητική για την ομάδα, τους φιλάθλους μας και το λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα».
-Πιστεύεις δηλαδή ότι εάν δεν υπήρχε η διακοπή θα μπορούσε ο Αετός να διεκδικήσει κάτι παραπάνω;
«Ναι. Η ομάδα είχε ρολάρει πολύ καλά από την αρχή. Με 10 παίκτες από τον περσινό κορμό είχαμε βρει τη χημεία μας. Μόνο μία «γκέλα» κάναμε μέσα στην Καρδίτσα που χάσαμε με 1-0 στις καθυστερήσεις από την Αναγέννηση. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε εμπλακεί στη μάχη της κορυφής».
Πώς αισθάνεσαι για τη φετινή σου απόδοση και την κατάκτηση του πρώτου σκόρερ στον 3ο όμιλο;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μία εξαιρετική χρονιά για μένα προσωπικά, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο για τον Αετό. Εγώ ήμουν αυτός που έπρεπε να βρίσκω δίχτυα και στα περισσότερα παιχνίδια ευτυχώς το κατάφερα. Είχα γενικά πολύ καλή διάθεση και ψυχολογία και μου βγήκε στο γήπεδο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές Κώστα Κατσάρα και Λευτέρη Τέα, τον πρόεδρο κ. Τουρλακόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Τσιτούρα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου».
-Θα συνεχίσει ο Βασίλης Κατσαμάγκας στον Αετό;
«Προσωπικά το βλέπω θετικά, αλλά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας και ελπίζω να βρεθεί η «χρυσή τομή», όχι μόνο για μένα αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί έχουμε ομοιογένεια σαν ομάδα».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass