«Σφράγισε» την παραμονή ο «ορεξάτος» Π.Ο.Ε.

Νίκησε χθες τον Π.Ο. Φήκης με 3-1

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2021 20:00

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Χωρίς να «φορτσάρει» ιδιαίτερα ο πολύ καλός Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε με 3-1 της αξιόμαχης ομάδας του Π.Ο. Φήκης, «σφραγίζοντας» και επίσημα την παραμονή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, σε συνδυασμό και με την ήττα της ομάδας των Σελλάνων με 1-0 μέσα στη δύσκολη έδρα της Κοζάνης.


Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, που έχασε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, παρουσιάστηκε (…ιδίως στο α’ ημίχρονο) «ορεξάτη» για καλό ποδόσφαιρο, καταφέρνοντας να πετύχει τρία τέρματα, χρήσιμη ίσως «παρακαταθήκη» για τη συνέχεια του αγώνα. Στο β’ ημίχρονο, παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν κυρίως με αντεπιθέσεις.
Το τέλος του ήρεμου αγώνα, που έγινε με την πιστή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου της εποχής για την παρουσία φιλάθλων στους αγωνιστικούς χώρους, έβρισκε τους λίγους φιλάθλους να χειροκροτούν τη μεγάλη προσπάθεια (…που στέφθηκε από επιτυχία) των Ελασσονιτών, σε μια περίεργη αγωνιστικά χρονιά.

 

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
20’: Κεφαλιά του Σουγλή από τη μικρή περιοχή και ο τερματοφύλακας της Φήκης μπλοκάρει την μπάλα.
26’: Νέα ευκαιρία του Π.Ο.Ε. όταν το σουτ που επιχειρεί ο Ματούλας βρίσκει πρώτα το αριστερό δοκάρι του Ράπτη, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
28’: Ανατροπή παίκτη του ΠΟΕ και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλογίζει αμέσως πέναλτι. Την εκτέλεσή του αναλαμβάνει ο «ορεξάτος» Ματούλας, που γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
30’: Συνεργασία των παικτών της Φήκης, που εκμεταλλεύονται λάθος της αμυντικής γραμμής του ΠΟΕ, με τον Ζέρβα να σουτάρει από δεξιά και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.
37’: Αυξάνει την πίεση ο ΠΟΕ, που χάνει ακόμη μια ευκαιρία όταν το κοντινό σουτ αποκρούεται σωτήρια από τον πολύ καλό γκολκίπερ Ράπτη.
38’: Ωραία συνεργασία των Ελασσονιτών που αποδίδει καρπούς, με τον Καραγκούνη με δυνατό σουτ να κάνει το 2-0.
42’: Με κεφαλιά ο Σουγλής γράφει το 3-0.
90’: Συνεργασία των φιλοξενουμένων, με τον «φρέσκο» Νικλητσιώτη με δυνατό σουτ από τα αριστερά να κάνει το 3-1.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Κουρλού, Μπύρου, Κατσαρού (Ευρυτανίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Φουρκιώτης, Περτζιόνι, Τσάτσος, Γκαμπέτας, Λαζαρίδης (86’ Χατζηβασίλης), Σουγλής, Ματούλας, Καραγκούνης (44’ Κουκούλης).
Π.Ο. ΦΗΚΗΣ (Δ. Ρούσας): Ράπτης, Μπέτσας (78’ Σκαρλέας), Τζέλης, Μωραΐτης, Δρόσος, Καλαμαράς, Γκαντιάς (64’ Νικλητσιώτης), Μακρής (72’ Μπακάλης), Ζέρβας (64’ Τεντολούρης), Τσιαφίτσας, Ιωάννου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass