Μάντσεστερ Γ.:

Δημιουργεί συμβουλευτικό σώμα των φιλάθλων

και νεο μετοχικο προγραμμα

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2021 20:05

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε χθες Παρασκευή (04/06) πως θα δημιουργήσει ένα συμβουλευτικό σώμα φιλάθλων κι ένα μετοχικό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετάσχουν οι φίλοι της ομάδας, σε μία προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων με τον κόσμο της, οι οποίες διαταράχθηκαν σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο δίμηνο.


Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται ως «απάντηση» στις βίαιες διαδηλώσεις οπαδών της ομάδας του περασμένου μήνα, εναντίον των Αμερικανών ιδιοκτητών του Συλλόγου, οι οποίοι είχαν κεντρικό ρόλο στα σχέδια της δημιουργίας της European Super League, οδηγώντας στην αναβολή του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την 34η αγωνιστική της Premier League.
«Οι φίλαθλοί μας είναι η ψυχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι προσωπικά δεσμευμένος να διασφαλίσω ότι θα τους δοθεί μια πολύ πιο δυνατή “φωνή”, μέσω της δημιουργίας ενός συμβουλευτικού σώματος για τους φιλάθλους και ενός μετοχικού προγράμματος» τόνισε ο Τζόελ Γκλέιζερ, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, σε επίσημη τοποθέτησή του.
Το συμβουλευτικό σώμα των φιλάθλων θα συμβουλεύει την ανώτερη ηγεσία και τους ιδιοκτήτες του Συλλόγου και θα αποτελείται από εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Σύλλογος υπογράμμισε ότι ξεκίνησε άμεσο διάλογο με το Manchester United Supporters Trust για να καθορίσει ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μια νέα κατηγορία μετοχών, η οποία θα έχει τα ίδια δικαιώματα ψήφου με τα μετοχικά μερίδια που ανήκουν στην οικογένεια Γκλέιζερ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass