Ενεργοποιήθηκε τριπλό -3 στον Απόλλωνα Λάρισας

ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ - ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2021 20:25

Αρνητικές αποφάσεις για τον Απόλλωνα Λάρισας έλαβε χθες το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς προέκυψε τριπλή ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών κι έτσι οι «κυανόλευκοι» καλούνται να διευθετήσουν σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών τις υποθέσεις με τις οφειλές προς παίκτες.


Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Δημητρίου Κοσμίδη του Βίκτωρα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 37/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., συνολικού ποσού 2.607,33 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 80/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Μιχάλη Μπαστακού του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 20/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., συνολικού ποσού 5.927,56 ευρώ, πλέον νομίμων τόκων, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 81/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την 50/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Γεωργίου Βασιλειάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 385/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Χρηματικό πρόστιμο επέβαλε στον Απόλλωνα Λάρισας το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
- Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας πειθαρχική ποινή χρηματικού προστίμου πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. Επιβάλλει στον Αναστάσιο Δαγκλή ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο μήνες και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.
- Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας πειθαρχική ποινή χρηματικού προστίμου δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Επιβάλλει στον Ευάγγελο Δοξόπουλο ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες και χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass