Πολύτιμο... τρίποντο για τον Ηρακλή Λάρισας

*Νίκησε τον αξιόμαχο Ατρόμητο Παλαμά 2-1

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2021 20:05

Πολύτιμο... τρίποντο πέτυχε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ηρακλής Λάρισας, κερδίζοντας τον αξιόμαχο Ατρόμητο Παλαμά, με σκορ 2-1, για τη 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Οι γηπεδούχοι είχαν το κίνητρο και, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στη συνέχεια έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν στην ολική ανατροπή κατακτώντας τους βαθμούς της νίκης.
Στο 5' ο Χριστίδης είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ και στο 8' ήρθε η ψυχρολουσία για τους «κυανόλευκους» με τον Χάρη Μίχο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ να κάνει το 0-1, για τους «Πράσινους».
Στη συνέχεια ο Ηρακλής δεν το έβαλε κάτω και αντέδρασε άμεσα με τους Παρλάντζα (10'), Χριστίδη (18', 23') και Τσακίρη (24'), βρίσκοντας τελικά τη λύση στο 30'με ένα άπιαστο σουτ του Γιάννη Χριστίδη να φέρνει το ματς στα ίσια (1-1).
Θα μπορούσε να πάει και με προβάδισμα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, αλλά Κακαβίτσης (41') και Ζαφειρίου (43') δεν βρήκαν στόχο.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τους «κυανόλευκους», καθώς στο 50'ο Ηρακλής Γκιουρσάνης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας, πέτυχε την ολική ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Με το υπέρ τους σκορ οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση και έφτασαν έτσι στη σημαντική αυτή νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα που, σαφώς πιο άνετο βαθμολογικά, έκανε τη δική του προσπάθεια.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ασλανίδης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Μαυρογιώργη, Κυριακού, όλοι από την Ένωση Πιερίας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης (46' Αθανασιάς), Στοΐνοβιτς Χ., Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Χατζόπουλος (62' Πότσι), Γκιουρσάνης (82' Κίτσιος), Παρλάντζας (82' Σκαφιδάς), Χριστίδης (75' Παπαδάκος), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Τ. Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Οικονόμου, Λιάπης, Μπασιάκας, Κόκκινος Α. (60' Κόκκινος Σ.), Ζάγγος Π., Κατσιγιάννης (78' Ζάγγος Α.), Βαγγελάκος (60' Καρβούνης), Μίχος (78' Μπακατσής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass