SUPER LEAGUE 2

Η μεγάλη μάχη της ανόδου...

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2021 20:35

Την τελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League 2 θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στα «μεγάλα σαλόνια», που θα διεκδικήσει την προαγωγή της μέσω των αγώνων μπαράζ.


Στη μάχη της ανόδου, Λεβαδειακός και Ιωνικός κρατούν την τύχη στα χέρια τους, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από Εργοτέλη και Ξάνθη. Στα Πηγάδια, η τοπική ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα «παίξει τα ρέστα της» απέναντι στους Βοιωτούς του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Στη Νεάπολη, οι Κρητικοί του Γιάννη Ταουσιάνη θα ψάξουν για την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς, αφήνοντας εκτός… νυμφώνος την ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Βαθμολογικά αδιάφορο το ματς στα Περιβόλια, ανάμεσα σε Χανιά και Διαγόρα Ρόδου.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League 2:
15:30 Νεάπολης, Ιωνικός – Εργοτέλης (ERTSPORTS 2)
15:30 Ξάνθη Arena, Ξάνθη – Λεβαδειακός (ERTSPORTS)
15:30 Περιβολίων, Χανιά – Διαγόρας Ρόδου (ERTSPORTS 3)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF:
1. Λεβαδειακός      42-15    50
2. Ιωνικός    42-28     50
3. Εργοτέλης    36-16     48
4. Ξάνθη    28-12    48
5. Χανιά    20-19    39
6. Διαγόρας Ρόδου     22-36    30

 

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΟΔΟΥ
Η Super League 2 προχώρησε στην παρουσίαση όλων των πιθανών σεναρίων της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off και Play Out.
Αναφορικά με τη μάχη της ανόδου, όλες οι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση, αλλά μπορεί να τερματίσουν και στην τέταρτη θέση. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος θα ανέβει απευθείας στη Super League, ενώ ο δεύτερος θα διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνες διαβάθμισης με τον Παναιτωλικό.
Τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική των Play Off όπως τα παρουσιάζει η διοργανώτρια αρχή:
* Ο Λεβαδειακός με νίκη στην Ξάνθη είναι πρώτος, σε περίπτωση που δεν νικήσει ο Ιωνικός. Ή αν νικήσει και ο Ιωνικός, δεν πετύχει περισσότερα γκολ από τον Λεβαδειακό.
* Ο Ιωνικός με νίκη επί του Εργοτέλη θα είναι πρώτος με την προϋπόθεση να μη νικήσει ο Λεβαδειακός. Ή αν νικήσει και ο Λεβαδειακός, να πετύχει ο Ιωνικός περισσότερα γκολ. Σε άλλη περίπτωση είναι δεύτερος.
* Δηλαδή αν ισοβαθμήσουν Λεβαδειακός και Ιωνικός θα υπερτερεί όποιος βάλει περισσότερα γκολ την Τετάρτη. Αν βάλουν τα ίδια, υπερτερεί ο Λεβαδειακός.
Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ισοπαλιών. Όποιος μεταξύ Λεβαδειακού και Ιωνικού κάνει την πιο “πλούσια” σε γκολ, είναι πρώτος. Αν κάνουν ίδιες υπερτερεί ο Λεβαδειακός.
* Η Ξάνθη με νίκη είναι πρώτη, μόνο αν το Ιωνικός – Εργοτέλης έλθει ισόπαλο. Σε άλλη περίπτωση είναι δεύτερη.
* Αν ο Εργοτέλης νικήσει, θα είναι πρώτος με την προϋπόθεση να νικήσει η Ξάνθη τον Λεβαδειακό, αφού έχει την ισοβαθμία μαζί της. Σε άλλη περίπτωση είναι δεύτερος.
* Σημειώνεται ότι όποια ομάδα κάνει νίκη είναι στην πρώτη δυάδα, ανεξάρτητα τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι.
* Επίσης ομάδα που θα ηττηθεί δεν μπορεί να είναι στις δύο πρώτες θέσεις.
* Με ισοπαλία είναι σίγουρα στη δυάδα Ιωνικός και Λεβαδειακός. Ενώ η ισοπαλία είναι καταδικαστική για Ξάνθη και Εργοτέλη.
* Για Ξάνθη και Εργοτέλη παίζουν ρόλο μόνο τα αποτελέσματα ανεξάρτητα σκορ. Τα σκορ ενδιαφέρουν μόνο Ιωνικό και Λεβαδειακό και μάλιστα τα επιθετικά γκολ και μόνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass