Αλλη ομάδα με Φραντζέσκο ο Απόλλων Λάρισας

*ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ *ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (14:45)

Δημοσίευση: 09 Απρ 2021 21:12

Πολύτιμο διπλό πέτυχε προχθές το απόγευμα ο Απόλλων Λάρισας στη Δράμα κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 1-0, αλλά παράλληλα διπλό ήταν και το κέρδος για τη λαρισινή ομάδα, τρεις στροφές πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της

Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν βαθμολογικό όφελος, καθώς βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ με την παρουσία στον πάγκο του Κώστα Φραντζέσκου η ομάδα ανέβηκε επίπεδο, έχει ποιότητα και ομαδικότητα, παλεύει δε σε όλα τα παιχνίδια.
Και όπως έδειξε στη Δράμα, δεν την επηρεάζουν ακόμη και απουσίες βασικών παικτών, όπως του τιμωρημένου Κώστα Χατζή, διότι οι αντικαταστάτες τους είναι το ίδιο καλοί και προσπαθούν με το παραπάνω, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία.
Γενικά ο Απόλλωνας σιγά-σιγά απέκτησε αυτοπεποίθηση και είναι ανταγωνιστικός, ενώ βελτιώθηκε αισθητά η εικόνα του, είναι μια ομάδα που τη διακρίνει πνεύμα ομαδικότητας και ανεξαρτήτως του ονόματος του αντιπάλου της, πάντα προσπαθεί για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΡΡΙΚΙ
Εν τω μεταξύ, τραυματίας επέστρεψε από τη Δράμα ο Κώστας Καρρίκι, που υπέστη διάστρεμμα και το βέβαιο είναι πως δεν θα παίξει αύριο στη Φιλιππούπολη κόντρα στον Λεβαδειακό, σε ένα επίσης πολύ κρίσιμο παιχνίδι.
Αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Ντα Κάμπο, λόγω μικροενοχλήσεων στο πόδι του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Ένωση Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει το σημαντικό παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Λεβαδειακό αύριο Σάββατο (10/04, 14.45) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Συνεργάτες του θα είναι οι Θεόδωρος Γουρνιάς (Αν. Αττικής), Σοφία Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) και 4ος ο Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Φωτόπουλος (Αθηνών). Αναλυτικότερα οι αγώνες και οι διαιτητές:
ΣΑΒΒΑΤΟ (10/4-14:45)
(20ή αγωνιστική)
*Ιωνικός-Δόξα Δράμας: Γρατσάνης (Τρικάλων), Καραλής (Ηλείας), Τσολακίδης (Αθηνών), 4ος Λάμπρου (Εύβοιας), παρ. Γεώργιος Λιόλιος (Λάρισας).
*Απόλλων Λ. –Λεβαδειακός: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), 4ος Αλάμπεης (Αθηνών), παρ. Φαντόπουλος (Αθηνών).
ΚΥΡΙΑΚΗ (11/4 -14:45)
*A.O. Τρίκαλα-Α.Ε. Καραϊσκάκης: Τσιοφλίκη (Λάρισας), Σάββας (Σερρών), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), παρ. Δροσινός (Χαλκιδικής).
*Ξάνθη-Διαγόρας: Κουκούλας (Λέσβου), Καλλής (Ανατ. Αττικής), Αρμάκολας (Κυκλάδων), 4ος Τσιάρας (Καβάλας), παρ. Τζίκας (Μακεδονίας).
*Εργοτέλης-Ο.Φ. Ιεράπετρας: Τζαμουνταντώνης (Χίου Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γιαμουρτζής (Πειραιά), 4ος Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), παρ. Μοιραδωράκης (Πειραιά).
*Παναχαϊκή-Χανιά: Τσέτσιλας (Γρεβενών), Λιόντος (Ηπείρου), Τοροσιάδης (Μακεδονίας), 4ος Μπούμπας (Ηπείρου), παρ. Σταθόπουλος (Ηλείας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass