ΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ «ΕτΔ»:

Θα πετύχουμε τον στόχο μας...

ΗΛΙΑΔΗΣ: «Τελικοί μέχρι το τέλος για μας...»

Δημοσίευση: 05 Απρ 2021 21:05

Η προχθεσινή ισοπαλία της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (1-1) δυσκόλεψε την υπόθεση-παραμονή στη Super League για τη λαρισινή ομάδα, αφού αν κερδίσουν οι ενδιαφερόμενοι βαθμολογικά τότε το όριο παραμονής θα φτάσει στους 35 βαθμούς(!) και η ΑΕΛ για να παραμείνει πρέπει στα πέντε τελευταία παιχνίδια να κάνει ισάριθμες νίκες.


Αν όμως οι αδιάφορες ομάδες, όπως ο ΝΠΣ Βόλου, ο Ατρόμητος και ο Απόλλωνας Σμύρνης, παίξουν για την αξιοπιστία τους τότε αυτό το όριο μπορεί να χαμηλώσει. Ας ελπίζουμε ότι θα δούμε απρόβλεπτα αποτελέσματα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες να κερδίζουν ομάδες με ενδιαφέρον.
Οι παίκτες δείχνουν ότι έχουν συνειδητοποιήσει τη βαθμολογική θέση στην οποία έχουν βρεθεί, αλλά παράλληλα ελπίζουν, με δεδομένο ότι η απόδοσή τους είναι καλή το τελευταίο διάστημα.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αφού ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ ο Γιακιμόφσκι που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.
Ο Ματίας Ακούνια με τον οποίο μιλήσαμε χθες μας έλεγε ότι είναι λυπημένος για το αποτέλεσμα, ενώ στεναχωρέθηκε που μετείχε σε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τέρμα και να βοηθήσει την ομάδα.
Ζητάει συγγνώμη για τις άτυχες στιγμές από τον κόσμο, ωστόσο πιστεύει ότι θα αντιστρέψει την εικόνα, θα πετύχει γκολ, και θα βοηθήσει την ΑΕΛ να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Η ουσία είναι ότι ο Ακούνια είναι μαζί με τον Κολομπίνο δύο Ουρουγουανοί που έχουν βοηθήσει στην αλλαγή εικόνας της ομάδας.
«Κρατάμε την καλή εμφάνιση για τα επόμενα πέντε παιχνίδια, τα οποία είναι όλα τελικοί για μας» είπε ο άτυχος χθες στη φάση του γκολ του Βέργου του Παναιτωλικού, Θεοχάρης Ηλιάδης, που δήλωσε ακόμα τα εξής: «Βάσει εικόνας δικαιούμασταν τη νίκη, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, χάσαμε το πέναλτι, πιέσαμε και σκοράραμε σε ένα καλό σημείο. Στο δεύτερο μέρος πέρα από το γκολ που δεχθήκαμε, ο αντίπαλος είχε άλλη μια καλή φάση σε αντίθεση με μας που είχαμε αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε».
Παράλληλα οι παίκτες στήριξαν τον συμπαίκτη τους Δημήτρη Πινακά για την απώλεια του πέναλτι, λέγοντας ο Μπέρτος: «Το πέναλτι ήταν σε κομβικό σημείο, αλλά πετύχαμε ένα γκολ και προσπαθήσαμε», ενώ ο Ηλιάδης: «Καλό είναι να σκοράρεις στην αρχή ενός αγώνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να σκοράρουμε στη συνέχεια, επομένως είναι το ίδιο πράγμα».
Αυτοί που έμειναν ευχαριστημένοι ήταν οι παίκτες του Παναιτωλικού καθώς ο σκόρερ Νίκος Βέργος δήλωσε: «Σημαντικός βαθμός. Είχαμε έρθει για το καλύτερο και θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε, ήμασταν άτυχοι, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Έχουμε πέντε σημαντικά παιχνίδια και πάμε να τα δώσουμε όλα στη συνέχεια για να πετύχουμε τον στόχο μας».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και συγκεκριμένα οι Φιορίν Ντουρμισάι, Νίκολα Γιακιμόφσκι και Μάνουελ Στίφλερ.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στα Play out:
Μάνουελ Στίφλερ    2
Ματίας Ακούνια    1
Φιορίν Ντουρμισάι    1
Νίκολα Γιακιμόφσκι    1
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ VAR
H ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε χθες ανακοίνωση για τη διαιτησία αναφέροντας μεταξύ άλλων : «Βλέποντας το video του αγώνα διαπιστώσαμε, ότι στη φάση του 80ού λεπτού ο Cocalic κατεβάζει με τα χέρια τον Μoukandjo την ώρα που είναι έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και πρέπει να υποδειχθεί πέναλτι και κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη και αποβολή στον παίκτη του Παναιτωλικού και διερωτόμαστε γιατί δεν υποδείχθηκε από το VAR. Βεβαίως θα ήταν αδύνατον να υποδειχθεί, αφού στο VAR ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος...».
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Χθες οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ είχαν ρεπό, ενώ σήμερα θα επανέλθουν στις προπονήσεις. Πληροφορίες θέλουν τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια να κάνει επίσκεψη στα αποδυτήρια...

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass