«Ολους μας ενώνει το μπάσκετ…»

ΠΑΝ. ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2021 21:01

Περιοδεία σε Βόλο και Λάρισα ενόψει των εκλογών της 28ης Μαρτίου στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Φασούλας έχοντας στο πλευρό του τους υποψήφιους Ευθύμη Ρεντζιά, τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστα Νικάκη και τον Λαρισαίο Τάσο Τριανταφύλλου.


Είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους σωματείων και αυτό που τόνισαν είναι ότι οι συναντήσεις αυτές δεν γίνονται μόνο πριν τις εκλογές, αλλά θα συνεχιστούν και μετά. Μέχρι τώρα η παράταξη Φασούλα-Ρεντζιά έχει επισκεφθεί τη Θεσσαλία πολλές φορές, κάτι το οποίο αποδεικνύει τον ρόλο της στη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ με στόχο να ξαναβρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης.
Ο Φασούλας μάλιστα πιστεύει στον σημαντικό ρόλο των ενώσεων και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει και οι ενώσεις να γνωρίζουν πόσα χρήματα θα έχουν στην κατοχή τους από την Ομοσπονδία για να μπορέσουν να σχεδιάσουν τα πρωταθλήματά τους και τα προγράμματά τους. Θα πρέπει οι Ενώσεις να συζητάνε μεταξύ τους. Να δουλεύουν ενιαία. Είναι αδιανόητο για μένα η κάθε ένωση για παράδειγμα να κάνει ξεχωριστό διαγωνισμό για μπάλες. Γιατί να μην μπορεί να γίνει μια κεντρική συμφωνία που θα αποφασιστεί στο συμβούλιο των προέδρων των Ενώσεων για μπάλες, ρουχισμό κ.τ.λ.».
Η συγκεκριμένη παράταξη έχει ένα μόνο κόμμα και αυτό είναι το «κόμμα του μπάσκετ» αφήνει να εννοηθεί ο Παναγιώτης Φασούλας λέγοντας: «Προφανώς δεν γίνεται όλοι να έχουμε τις ίδιες σωματειακές ή πολιτικές πεποιθήσεις, αλλά αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, το ότι μπορούμε να συνεργαστούμε για να αναπτύξουμε το μπάσκετ που τόσο πολύ αγαπάμε».
Σχετικά με τη διαδικασία εκλογών ο Φασούλας έδειξε να διαφωνεί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία αφού είπε: «Για πρώτη φορά έχουμε κανονικές εκλογές στην Ομοσπονδία, με υποψήφιους χωρίς εξουσιοδοτήσεις και με ταυτοπροσωπία αυτών που θα ψηφίσουν. Αλλά στην ηλεκτρονική ψηφοφορία κανείς δεν γνωρίζει ποιος ψηφίζει, έχοντας απλά έναν κωδικό. Αλλά στο μπάσκετ πιστεύω ότι είναι δύσκολο να ελέγξει έναν παράγοντα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass