Στη σέντρα η Super League 2!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 16-17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΓΓΟΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ…»

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2021 21:04

Επιτέλους… Ευχάριστη είδηση προέκυψε χθες όσον αφορά την πολύπαθη Super League 2, καθώς διά στόματος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ, η επιστροφή στη δράση είναι πλέον επίσημη.


«Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει η Super League 2 και η Volley League με όσα ισχύουν στη Super League 1» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ στην ανακοίνωση της ΓΓΑ, γίνεται λόγος πως «οι συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των αθλητικών φορέων του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ έφεραν αποτέλεσμα, κι ομόφωνα, εγκρίθηκε από την «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19» η εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και της Volley League Ανδρών την επόμενη εβδομάδα.
Το «πράσινο φως» άναψε κατόπιν των διαβεβαιώσεων για την αυστηρότατη τήρηση των ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία προβλέπουν και εβδομαδιαίο μοριακό έλεγχο. Ελήφθησαν υπόψη, επιπλέον, ο όχι μεγάλος αριθμός αθλητών που συμμετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα και οι οποίοι έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες καθημερινές προπονήσεις, αλλά και η μέχρι στιγμής απουσία επιβάρυνσης του επιδημιολογικού φορτίου, εξαιτίας αυτών των δραστηριοτήτων.
Θετική λοιπόν ήταν η εισήγηση των Λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και της Volley League Ανδρών.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής όπου δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής και ο γγΑ, συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, Γιώργος Μαυρωτάς.
Η επανεκκίνηση της SL2 θα γίνει -λογικά- στις 16-17 Ιανουαρίου με το υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται ήδη στη SL1 και χωρίς κόσμο.
Και σίγουρα η θετική αυτή εξέλιξη αποτελεί, παράλληλα, δικαίωση για τις προσπάθειες της διοργανώτριας που έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Ικανοποίηση υπάρχει και στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον τεχνικό Γιάννη Μάγγο μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή, να δέχεται ένα ανέλπιστο δώρο και να σχολιάζει: «Είμαστε χαρούμενοι. Έγινε το αυτονόητο και ξεκινάμε. Ελπίζουμε να «σβήσει» ο εφιάλτης του κορονοϊού και να έχουμε και άλλες χαρές μέσα στο 2021».
*«Το πρόγραμμα θα γίνει κανονικά, 22 αγωνιστικές, πέντε μονά παιχνίδια play out και play off. Ξεκινάει 16 Ιανουαρίου και μέχρι 19 Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια και στη συνέχεια θα γίνουν τα play out και play off», σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass