Η ΑΕΛ απέκτησε τον Μπαράνκο...

*ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ 23ΧΡΟΝΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ *ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2020 21:10

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ προχώρησε στην αγορά του Αργεντινού με ιταλικό διαβατήριο 23χρονου (γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1997) σέντερ φορ Μπρούνο Μπαράνκο αντί του ποσού, σύμφωνα με πληροφορίες, των 50.000 ευρώ. Ανάλογα ποσά δαπανήθηκαν και για την απόκτηση του

Μαϊδανού από την Καβάλα και του Γρηγορόπουλου από τα Τρίκαλα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Ο παίκτης ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου από τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη Φέρο Καρίλ Οέστε (μια ομάδα μικρομεσαία της κορυφαίας κατηγορίας της Αργεντινής). Την πρώτη χρονιά έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα στη Β’ κατηγορία Αργεντινής, ενώ τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία την Primera National. Στην πρώτη κατηγορία έκανε 38 συμμετοχές σε τρία χρόνια (22 ως βασικός) και πέτυχε 5 γκολ. Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 150.000 ευρώ. Μάνατζερ έχει τον πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λιονέλ Πότσι.
Στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την αγορά από την ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, του ηλικίας 23 ετών σέντερ φορ Bruno Barranco.
O Bruno Barranco είναι Αργεντίνος, αλλά έχει ιταλικό διαβατήριο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο Αλέξης Κούγιας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την επιλογή του να παραχωρήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, λόγω της προσωπικής σχέσης με τον κ. Κούγια και παρά το ότι υπήρχαν περισσότερες προτάσεις και με περισσότερα χρήματα. Η μεταγραφή αυτή αποτελεί και την εκκίνηση μιας σχέσεως συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΛ και του ιστορικού Βόλου, ο οποίος έχει κάνει μία επανεκκίνηση ώστε να κατακτήσει στο μέλλον την θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής θα είναι αύριο στη Λάρισα, για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού προηγουμένως υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και τέστ Covid-19. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών, παρουσία και του εκπροσώπου, πρώην ποδοσφαιριστή και της ΑΕΛ, Lionel Potsi».
ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ ετοιμάζει δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις και αφορούν παίκτες που παίζουν στον «άξονα», δηλαδή την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός επιτελικού μέσου.

 

copy.jpg

Επεισοδιακό το διαζύγιο Μπαράνκο και Φέρο Καρίλ Οέστε
Σύμφωνα με δημοσίευμα αργεντίνικης ιστοσελίδας, επεισοδιακό ήταν το διαζύγιο μεταξύ Μπαράνκο και Φέρο Καρίλ Οέστε και δεν αποκλείεται να κριθεί η ελευθέρας που του δόθηκε από την Ομοσπονδία της χώρας του στα δικαστήρια. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2022 αλλά το γεγονός ότι δεν πέτυχε τη μεταγραφή του ως δανεικός σε ομάδα της Σλοβενίας προκάλεσε τη διαμάχη των δύο πλευρών. Η αντίδραση της πρώην ομάδας του δείχνει όμως και την εμπιστοσύνη που υπήρχε στην αξία του παίκτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass