ΑΕΛ: Με το μυαλό στη Λαμία

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ!

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2020 21:16

Ο ορισμός του εξ αναβολής αγώνα ΑΕΛ-Λαμία στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Super League (είχε αναβληθεί για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων Covid-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη των «βυσσινί») προκαλεί μέγιστο ενδιαφέρον, καθώς αντίπαλος της λαρισινής ομάδας με τους φιλοξενούμενους θα είναι ο τέως τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου, που χθες το βράδυ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Φθιώτιδας.


Το παιχνίδι, εκτός από βαθμολογικό ενδιαφέρον, αποκτά και ενδιαφέρον για το γόητρο των δύο πλευρών, του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια και του προκάτοχου του Γιάννη Τάτση νυν προπονητή των «βυσσινί».
Όμως, πριν από τον αγώνα με τη Λαμία υπάρχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (15.00). Σε αυτόν τον αγώνα η ΑΕΛ θα παίξει με σύνθεση ανάγκης καθώς τα προβλήματα για τον προπονητή Γιάννη Τάτση είναι αρκετά.
Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι: Φιλίπ, Ντουρμισάι, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς και αμφίβολοι είναι οι τραυματίες Νικολιά, Μπέρτου (ο τελευταίος τις δύο τελευταίες μέρες δεν προπονήθηκε). Δεν υπολογίζονται ο Μούζεκ και ο Νούνιτς που είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων.
Ποια λοιπόν θα είναι η ενδεκάδα; Ερώτημα για τον Γιάννη Τάτση αφού κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Οι σκέψεις του θα φανούν στη σημερινή προπόνηση και πιθανώς να δούμε αριστερά τον Μαϊδανό, σε σέντερ μπακ αν είναι υγιής τον Γκοτζιαμανίδη, αμυντικό χαφ ίσως παίξει ο Ηλιάδης, ενώ μάλλον θα αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα ο Χαλάτσης που αποθεραπεύτηκε. Στην επίθεση θέση διεκδικεί ο Ζαχαράκης.
Υπάρχουν μερικοί ακόμα όπως οι: Δάκτυλας, Κοτσιανούλης που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, ενώ αμφίβολος είναι ο Γρηγορόπουλος.
Οι νέοι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν κίνητρο να πάρουν μία θέση μελλοντικά στην αρχική ενδεκάδα.

 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ
Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Player of the Month του Νοεμβρίου όπου ο παίκτης της ΑΕΛ Δημήτρης Πινακάς κατέλαβε την τέταρτη θέση. Αναλυτικά: 1/ Κ. Φορτούνης 38,15%, 2/ Σ. Σβαμπ 28,67%, 3/ Π. Μάνταλος 22,47%, 4/ Δ. Πινακάς 3,95%, 5/ Χ. Μπαράλες 2,90%, 6/ Χ. Νέιρα 2,27%, 7/ Λ. Χριστοδουλόπουλος 1,59%.

 

ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
Η Σούπερ Λίγκα όρισε τις ημερομηνίες των εξ αναβολής συναντήσεων, κατά το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας.
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που είχε αναβληθεί την 6η αγωνιστική λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο συλλόγων, προγραμματίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021.
Μία ημέρα αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί το ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» Άρης - ΑΕΚ (8η αγωνιστική), που με τη σειρά του είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στην Ένωση.
Ακόμη, οι επίσης αναβληθείσες αναμετρήσεις ΑΕΛ-Λαμία (8η αγωνιστική) και Απόλλων Σμύρνης-Λαμία (6η αγωνιστική) προγραμματίστηκαν για να τελεστούν την Τετάρτη 23/12/2020 (17:15) και την Τετάρτη 20/1/2021 (17:15), αντίστοιχα.
Σε άλλες αποφάσεις του Δ.Σ., εγκρίθηκε ο ορισμός των συναντήσεων από τη 16η έως και την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, εγκρίθηκε ο πίνακας παρατηρητών και η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το ίδιο σύστημα ποινών με το υφιστάμενο, σε περίπτωση μη αδειοδότησης κάποιας ΠΑΕ.
Τέλος, εγκρίθηκε η συνέχιση των πρωταθλημάτων Υποδομών Κ15, Κ17 και Κ19, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες κι επιτραπεί από τους αρμόδιους φορείς η επανέναρξη των προπονήσεων, όπως και οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που θα αναλάβει η Super League το προσεχές διάστημα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass