Πρόταση στο Νίκο Λαγαρία για την προεδρία της ομάδας...

* Εγινε από το μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια *Στον Τύρναβο και το κοινοτικό γήπεδο των Δένδρων θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας

Δημοσίευση: 16 Νοε 2020 21:00

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, πριν λίγους μήνες έγινε επίσημα και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά ο επαγγελματικός του φόρτος δείχνει να θέλει να βρει κάποιον άλλο να ηγηθεί διοικητικά της ομάδας, ο οποίος να είναι άτομο που γνωρίζει πολύ καλά νομικά και έχει και διοικητικές ικανότητες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας συζήτησε για να αναλάβει πρόεδρος της ομάδας ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΕΑΛ, πρώην νομικός σύμβουλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών, Νίκος Λαγαρίας.
Ο κ. Κούγιας τού είπε ότι οι υποχρεώσεις που έχει ο ίδιος σε συνδυασμό με τις φοιτητικές σπουδές του γιου του, τον αναγκάζουν να αναζητήσει έναν πρόεδρο γνώστη του αθλήματος με άρτια νομική εκπροσώπηση και με ρίζες στη Λάρισα και κατέληξε στο πρόσωπο του κ. Λαγαρία. Ο Νίκος Λαγαρίας μέχρι τώρα δεν αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Κούγια λόγω της απόστασης (δραστηριοποιείται στην Αθήνα) αλλά και λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου. Εμείς θα προσθέσουμε ότι ίσως σκέφτεται και πολιτική καριέρα (ήταν στον τομέα δικαιοσύνης του κυβερνώντος κόμματος όταν ήταν στην αντιπολίτευση). Από την πρόταση αυτή αναδεικνύεται ξεκάθαρα η -με συγκεκριμένες προδιαγραφές- αναζήτηση του κ. Κούγια για ανεύρεση ενός προσώπου που θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας.

ΓΗΠΕΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μετά την ανακατασκευή του Αλκαζάρ ξεκίνησε ένας «γηπεδικός οργασμός» στην ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς γίνεται ανακατασκευή στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ενώ γίνονται έργα στο γήπεδο του Τυρνάβου και το κοινοτικό των Δένδρων στα οποία θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τις εργασίες ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:
«Οι εργασίες στα Δένδρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ολοκληρωτική ανακατασκευή των 2 ποδοσφαιρικών γηπέδων με αναβάθμιση του υφιστάμενου αρδευτικού συστήματος, δημιουργία αποστραγγιστικού συστήματος και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα ψυχρόφιλης ποικιλίας.
Στους περιβάλλοντες βοηθητικούς χώρους θα γίνουν χωματουργικές βελτιώσεις και επιπεδοποίηση, αναβάθμιση του αρδευτικού συστήματος, λίπανση, εξαερισμός και επισπορά. Επίσης θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος – σκάμμα με άμμο, όπου θα γίνεται η αποκατάσταση των τραυματιών, χώρος που ελπίζουμε να μην χρησιμοποιούμε ποτέ και όλοι οι αθλητές μας να υγιείς.
Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την δημιουργία και τρίτου γηπέδου στον χώρο όπου τώρα υπάρχει το τεχνητό γήπεδο και δεν γίνεται χρήση του με την υφιστάμενη μορφή. Τέλος, έπειτα από συμφωνία με τον Δήμο Τυρνάβου και ειδικά με τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Κόκουρα και τον αντιδήμαρχο κ. Χριστόφορο Κατσαρό η ΠΑΕ ΑΕΛ θα χρησιμοποιεί ως προπονητήρια το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου και το Δημοτικό Γήπεδο της τοπικής κοινότητας των Δένδρων για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο προπονητικό μας κέντρο. Στα δύο γήπεδα, το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου και το Κοινοτικό Γήπεδο Δένδρων έγιναν εργασίες επιπεδοποίησης των αγωνιστικών χώρων με δαπάνη της ΠΑΕ ΑΕΛ και αν απαιτηθεί θα υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass