Αφησαν τα μαθήματα και έπιασαν τις ρακέτες…

Δημοσίευση: 02 Νοε 2020 20:05

Το ραντεβού δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα (Γαιόπολις). Στήθηκε το γνώριμο ελκυστικό σκηνικό, το οποίο ακολούθησαν και φέτος αρκετοί εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο για να απολαύσουν αγώνες με τη μικρή

ρακέτα.
Το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τους ανθρώπους του Ιδρύματος γίνεται θεσμός, χαρίζοντας (δωρεάν, όπως κάθε φορά) λίγες ώρες θαυμάσιας ψυχαγωγίας, αλλά και αγωνιστικού πάθους με δυνατούς αγώνες και συναγωνισμό!
«Χόρτασαν» παιχνίδια με αμείωτη ένταση και σε πολύ καλές συνθήκες, αστειεύτηκαν μεταξύ τους, έκαναν παρέες και γνώρισαν καλύτερα το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα. Είναι εικόνα που ενίσχυσε και φέτος τον χαρακτήρα του καθιερωμένου event και φυσικά γέμισε με ικανοποίηση το Γραφείο Φυσικής Αγωγής για τη μεγάλη επιτυχία του τουρνουά.
Μπορεί οι αγωνιστικές παρουσίες να μην ήταν πολλές και να καταγράφηκε και φέτος ουσιαστική αποχή συγκριτικά με τις δηλώσεις συμμετοχής, όμως το συνολικό αποτέλεσμα ήταν ενθαρρυντικό.
Η εποχή της κρίσης έχει μεγάλο αντίκτυπο και στα πανεπιστήμια, αλλά στόχος είναι να μην χαθεί η διάθεση και να γίνουν πράγματα για την ευχαρίστηση όλων. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό ίσως είναι ό,τι καλύτερο για χαλάρωση και χρόνια τώρα η επιτραπέζια αντισφαίριση (το πινγκ πονγκ, όπως λέγεται συνηθέστερα σε επίπεδο παιχνιδιού) φροντίζει να δίνει αυτή την ευκαιρία στους ανθρώπους.
Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής φρόντισε για την άριστη οργάνωση των αγώνων, τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών χρησιμοποιώντας τον καλύτερο εξοπλισμό και επαγγελματικά τραπέζια για τη διεξαγωγή του τουρνουά.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) κατέλαβε ο κ. Μαθιόπουλος Κώστας καθηγητής της Βιοχημείας, τη δεύτερη ο κ. Καρπέτας Γιώργος, μέλος ΕΔΙΠ της Ιατρικής και την τρίτη θέση ο κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης, καθηγητής του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού.
Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια.
Παράλληλα με το τουρνουά των εργαζομένων, διεξήχθη τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) για τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες και τουρνουά αντισφαίρισης για τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες μικτό.
Για το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) των φοιτητών νικητές αναδείχθηκαν:
Πρώτη θέση: Σβίλιας Θοδωρής
Δεύτερη θέση: Ζαχαριάδης Αργύρης
Τρίτη θέση: Βελικάι Μαρσέλ.
Για το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) των φοιτητριών νικήτριες αναδείχθηκαν:
Πρώτη θέση: Νασσάρ Νάντια
Δεύτερη θέση: Χαρτοφύλαξ Δήμητρα
Τρίτη θέση: Τσιάρα Γεωργία.
Επίσης, για το τουρνουά αντισφαίρισης (τένις) μικτό νικητές/νικήτριες αναδείχθηκαν:
Πρώτη θέση: Νασσάρ Νάντια
Δεύτερη θέση: Λαμπαδιάρης Σπύρος
Τρίτη θέση: Σύρος Νίκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass