Ο άλλος Σπαρβ…

«Κάντε «follow» τη γυναίκα μου για να μάθετε το φύλο του παιδιού...»

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2020 21:00

«Happy wife, happy life» (χαρούμενη γυναίκα, χαρούμενη ζωή) υποστηρίζει ο Φινλανδός διεθνής αρχηγός της χώρας του, Τιμ Σπαρβ και χάρηκε όταν τον ρωτήσαμε για την οικογενειακή του ζωή. Ως γνωστόν είναι παντρεμένος με τη Μις Τσεχία 2011 Γίτκα Νοβάτσκοβα που έχει στο instagram 239.000 ακολούθους!


Χαριτολογώντας όταν τον ρωτήσαμε αν τον κάνουν πιο αναγνωρίσιμο (σ.σ. γέλια) οι φωτογραφίες με την Γίτκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχισμένου ανθρώπου: «Χαίρομαι που είναι εδώ και περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας αφού θα την αλλάξει η γέννηση του παιδιού που θα γίνει στη Λάρισα Ιανουάριο ή Φεβρουάριο. Θα είναι ένα καινούριο κεφάλαιο για μας. Έχει μια πολύ πετυχημένη καριέρα η σύζυγος».
*Αγόρι ή κορίτσι;
«Δεν είναι κάτι επίσημο και δεν μπορώ να το πω. Αν ακολουθείτε στο instagram τη γυναίκα μου θα το δείτε... (σ.σ. γέλια). Από εκεί θα ανακοινωθεί...»
Μιλώντας για τη Λάρισα και τη ζωή στην πόλη ο Σπαρβ είπε:
«Στη ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, έχω ταξιδέψει σε πολλές πόλεις και μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο, ενώ μαθαίνω ελληνικά. Μου αρέσει το φαγητό, η ζωή στη Λάρισα και ο κόσμος που είναι φιλικός μαζί μου».
*Πάντως σαν τη Μύκονο δεν είναι... (σ.σ. ήταν το πρώτο μέρος που γνώρισε στην Ελλάδα κάνοντας διακοπές...).
«Είχα πάει πριν τέσσερα χρόνια για διακοπές για μια βδομάδα. Καταπληκτικό μέρος, μέναμε σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο, άλλη εμπειρία...»

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass