Εκανε το ντέρμπι περίπατο ο Αετός Μακρυχωρίου

*ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΠΟΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΦΑΤΙΚΟ 4-0 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ *ΖΗΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ ΟΙ MVP ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2020 21:05

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Αετός Μακρυχωρίου, έκανε το ντέρμπι περίπατο, καθώς επικράτησε του ΠΟ Ελασσόνας με 4-0 στο πλαίσιο της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και αναρριχήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές, τόσο με ρόλο εκτελεστή, όσο και δημιουργού ήταν οι Ζησούλης και Κατσαμάγκας.

Ειδικά για τον Ζησούλη θα πρέπει να τονιστεί ότι ήταν ο δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων τα οποία πέτυχε ο Κατσαμάγκας, ενώ στη συνέχεια ήταν αυτός που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Σε ό,τι αφορά στον ΠΟΕ, αυτήν τη φορά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αν και πάλεψε για το καλύτερο και αν μη τι άλλο η αγωνιστική του εικόνα δεν ικανοποίησε συνολικά.
Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Ζησούλης έκανε μία ωραία ενέργεια από τα δεξιά, απέφυγε τον αντίπαλό του, έβγαλε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Κατσαμάγκας με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).
Δέκα λεπτά αργότερα σε μία επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων, ο Ζησούλης μπήκε στη μεγάλη περιοχή δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Αθανασούλη και ανετράπη, με την κ. Τσιοφλίκη, που διηύθυνε την αναμέτρηση, να δείχνει το σημείο του πέναλτι παρά τις έντονες αντιρρήσεις των φιλοξενουμένων. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κατσαμάγκας ο οποίος με αυτόν τον τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).
Η εξέλιξη αυτή ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Αετού και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να βρουν απαντήσεις. Έτσι το 2-0 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία ο Αετός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του.
Συγκεκριμένα στο 54’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολοβού ο Ζησούλης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με ψύχραιμο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Δύο καλά σουτ είχαν οι παίκτες του ΠΟΕ με τους Καραγκούνη (71’) και Ζηρδέλη (75’), αλλά δεν στάθηκαν ικανά για να αλλάξουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση, με τον Αετό να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη.
Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τους κ. Μάνο και Στάικο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ματούλας (35’), Λεσάι (40’), Μάντζαρης (59’), Γκαμπέτας (59’) και Πεπκολάι (89’).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Μισυρλής, Μπάρδας, Δραγατσίκης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ζησούλης (81’ Γκαμπούρας), Κολοβός, Σπανός, Κατσαμάγκας (73’ Μπενεχούτσος), Μάντζαρης (81’ Γαγάρας), Λεσάι (67’ Μουξιός).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Αθανασούλης (58’ Καραμούλας), Νταμπώσης, Σουγλής, Λάζος, Μουστάκας, Γκαμπέτας (68’ Μπούσιας), Λαζαρίδης (58’ Μπαρλαγιάννης), Πεπκολάι, Ματούλας (58’ Ζηρδέλης), Καραγκούνης (71’ Κουκούλης).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ατρόμητος Παλαμά - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1
Κοζάνη - Δίας Δίου (αναβλήθηκε)
Αετός Μακρυχωρίου - ΠΟ Ελασσόνας 4-0
Μακεδονικός Φούφα - ΠΟ Φήκης (αναβλήθηκε)
Ερμής Αμυνταίου - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2-1
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Ηρακλής Λάρισας 1-1
ΑΟ Σελλάνων - ΑΕ Καρίτσας 0-1
Ρεπό: ΑΣ Μετέωρα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕ Καρίτσας 5-0 9
2. Αετός Μακρυχωρίου 7-1 7
3. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 5-2 6
4. ΑΟ Σελλάνων 4-1 6
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 5-3 5
6. Ατρόμητος Παλαμά 3-2 5
7. Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-5 4
8. Ερμής Αμυνταίου 3-6 3
9. Ηρακλής Λάρισας 1-1 2
10. ΠΟ Ελασσόνας 3-7 2
11. Μακεδονικός Φούφα 0-1 0
12. Δίας Δίου 0-1 0
13. ΑΣ Μετέωρα 0-2 0
14. Κοζάνη 0-3 0
15. ΠΟ Φήκης 1-5 0
* Ηρακλής Λάρισας, Φήκη, Κοζάνη και Δίας έχουν ένα ματς λιγότερο, ενώ ο Μακεδονικός Φούφα δύο λιγότερα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/10 και ώρα 15:00 καθώς και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αετός Μακρυχωρίου: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Χλεμπογιάννης, Τσιπούρας (Φωκίδας), παρ. Κόκκαλης (Τρικάλων).
Δίας Δίου-Μετέωρα: Φουστάνας, Κουφός, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας), παρ. Γεροβασίλης (Πέλλας).
ΠΟ Φήκης – Οικονόμος Τσαριτσάνης: Γκουντέλας, Βογιατζής, Καλογριανίτης (Καρδίτσας), παρ. Κουζάκης (Θεσσαλίας).
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου- ΑΕ Καρίτσας: Μιχούλιας, Φράγιος, Τσεχελίδης (Μακεδονίας), παρ. Γκάγκας (Λάρισας).
Ηρακλής Λάρισας- ΑΟ Σελλάνων: Θεοχάρης, Σαμαράς, Κουβάτα (Θεσσαλίας), παρ. Ευθυμιάδης (Πιερίας).
ΠΟ Ελασσόνας-Μακεδονικός Φούφα (αναβλ.)
Κοζάνη-Ατρόμητος Παλαμά (αναβλ.)

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass