«Πράσινο φως» από την ΕΠΟ σε Απόλλωνα και Παναχαϊκή

*ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2020 21:05

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε», που αφορούσε τον Απόλλωνα Λάρισας στο θέμα της αδειοδότησης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα έγινε γνωστό πως τους ποδοσφαιριστές που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μέχρι την ημέρα που έγινε γνωστή η μη αδειοδότησή τους, θα έχουν οι ομάδες της Super League 2.
Η απόφαση, που αφορά κυρίως την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Λάρισας που δεν αδειοδοτήθηκαν, αλλά και δυνητικά τον Διαγόρα και την Ιεράπετρα που έχουν πάρει παράταση, λήφθηκε από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, με την πρόβλεψη ότι οι ποινές που αφορούν περιορισμούς στις μεταγραφές θα ισχύσουν εφεξής και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η ΕΠΟ πήρε αυτήν την απόφαση επειδή οι μεταγραφές έγιναν πριν την απόφαση του ΠΟΑ και σε αντίθετη περίπτωση αρκετοί ποδοσφαιριστές θα έμεναν άνεργοι.
Έτσι, υπάρχει ικανοποίηση στους «κυανόλευκους» που έχουν πλέον το χρονικό περιθώριο των δυόμισι μηνών περίπου, για να ταχτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες υφίστανται και να αφοσιωθούν παράλληλα στις υποχρεώσεις τους στη Super League 2.
ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ
Σήμερα και ώρα 16:00, στο γήπεδο της Λιβαδειάς ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, σε ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί και ο τεχνικός του Απόλλωνα κ. Γιάννης Μάγγος επέλεξε τους παρακάτω παίκτες: Αστρά (Τ), Πρίφτη (Τ), Οκάν, Καρρίκι, Γκόλια, Καλούση, Μόρα, Τζοβάρα, Καμπέρη, Χατζή, Σκούπρα, Μπούση, Λίταινα, Μπάλλα, Νύκταρη, Μπαλογιάννη, Σούλτσε, Γκουντρουμπή, Μπαστιάνο, Μπάμπη, Νούσιο και Μάρτινς.
*Εκτός αποστολής είναι οι Tάλλισον (Τ), Φρανσουά, Μπρέμπος, Τασιούλης, Παυλής, Ζαχόπουλος, Γεωργακόπουλος και Λουκάς.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass