Η πρόκριση θα κριθεί στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2020 20:20

Την ευκαιρία να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έχασε ο ΠΑΟΚ χθες το βράδυ στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, καθώς ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 2-1, ενώ έχοντας προηγηθεί με 0-1 είχε τη δυνατότητα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Η απώλεια του πέναλτι από τον Δημήτρη Πέλκα στο 5’ αλλά και το δοκάρι του Ομάρ Ελ Καντουρί στο 68’ ήταν εξαιρετικές ευκαιρίες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ώστε να φύγει αήττητη από το γήπεδο, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.
Στο 33’ ο Πέλκας έδωσε «απάντηση» στο χαμένο δικό του πέναλτι. Με μια έξυπνη κίνηση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, από υποδειγματική παράλληλη πάσα του Α. Ζίφκοβιτς πλάσαρε και άνοιξε το σκορ (0-1). Η Κράσνονταρ ανέβασε ρυθμούς και στο 39’ από δυνατό μαρκάρισμα του Γιαννούλη πάνω στον Καμπελά, κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε επιτυχώς ο Κλάεσον για να ισοφαρίσει (1-1). Στο 70’ ο Καμπελά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με κοντινό πλασέ.
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαφόνοβ, Πετρόβ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρες, Βάντερσον (86’ Σουλεϊμάνοβ), Φιλένα, Κλάεσον, Όλσον, Καμπελά (81’ Ούτκιν), Μπεργκ.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (79’ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84’ Σβιντέρσκι).

 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τη σκυτάλη παίρνει σήμερα ο Ολυμπιακός ο οποίος στην πρώτη αναμέτρηση των play off του Champions League θα υποδεχθεί την Ομόνοια (22:00).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ    2-1
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σάλτσμπουργκ    1-2
Σλάβια Πράγας-Μίντιλαντ    0-0
ΣΗΜΕΡΑ
Ολυμπιακός-Ομόνοια
Γάνδη-Ντιναμό Κιέβου
Μόλντε-Φερεντσβάρος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass