Ατυπη βράβευση στον «Πύρρο»

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2020 20:46

Σε μία πράξη ευγνωμοσύνης προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προχώρησε η διοίκηση του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" με τη λήξη του προχθεσινού αγώνα με την Α.Ε. Κιλελέρ στο γήπεδο «Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη», καθώς βράβευσε τους παίκτες

οι οποίοι κατάφεραν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού τον Μάρτιο να βρίσκονται στην πρώτη θέση της Α1 ΕΠΣΛ, η οποία τους έδωσε τελικά την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία.
Στο φιλικό που προηγήθηκε ο Α.Σ. Βορειοηπηρωτών "ο Πύρρος" έχασε από την ομάδα του Κιλελέρ με 5-1.
Αναλυτικότερα, στο 5' ο Αργύρης υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής έπειτα από κόρνερ του Μαλάκου και σούταρε δυνατά στην απέναντι γωνία ανοίγοντας το σκορ για το Κιλελέρ.
Στο 20' ο σκόρερ του πρώτου γκολ κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαραλιάκος διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 25' ο Μαλάκος υποδέχθηκε την πασά του Γκαραλιάκου στο ύψος του πέναλτι και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 0-3.
Με τη σέντρα οι παίκτες του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" έκαναν ένα ακόμα λάθος στην άμυνα και ο Γκαραλιάκος αφότου πρώτα έκλεψε την μπάλα, πλάσαρε ωραία τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η Α.Ε. Κιλελέρ δεν έριξε τον ρυθμό και στο 32' μετά από πλαγιοκόπηση του Γαρουφαλιά, ο Μαλάκος αξιοποίησε τη σέντρα του πρώτου και έκανε το 0-5. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο "Ο Πύρρος" είχε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του με τον Σουλάι που σούταρε λίγο πάνω από την εστία, ενώ στην επανάληψη κατάφεραν να μειώσουν στο 50' μετά από κάθετη πάσα του Νησίδη στον Νικούλη.
Στο 70' ο Παναγιώτης Κίτσιος λίγο έλειψε να βάλει ένα ωραίο γκολ αφού πρώτα πέρασε δύο αμυντικούς του "Πύρρου" και έκανε μία σέντρα-σουτ που απέκρουσε θεαματικά ο Ξύτσας. Στη συνέχεια οι ομάδες επιχείρησαν εκατέρωθεν κάποια μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά ώστε να απειληθούν οι δύο τερματοφύλακες κι έτσι παρέμεινε το τελικό 1-5.
Τον αγώνα διηύθυναν ο κ. Δημεράς με βοηθούς τους κ.κ. Σκυβαλίδα και Κοντογιώργο.
Α.Σ. Βορειωπηρωτών "Ο Πύρρος" (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Βίλλης, Σουλάι, Ακρίβος, Κυπαρίσσης, Μάρης, Γιώργης, Αλλιάι, Βύρλας, Σάρρα, Νικούλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κατσής, Λέτσιος, Νησίδης, Τσιρογιάννης, Τσακούλης Ανδ., Χύσα, Φουρκιώτης, Τσακούλης Π.
Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Παλάσκας, Μαντζαφούλης, Κίτσιος, Καρακάνος, Αργύρης, Φορτομάρης, Γκαραλιάκος, Παπαχρήστος, Μαλάκος, ενώ έπαιξαν και οι: Καρακυρίτσης, Νασιούλας, Βέης, Κίτσιος Π., Χατζής Γ., Γούρναρης, Χατζής Κ.
Μάριος Τζίκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass