Πολύ καλή εμφάνιση του ΠΟΕ στην Πτολεμαΐδα

*Αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Εορδαϊκό σε φιλικό παιχνίδι

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2020 20:00

Σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων που έγινε στην Πτολεμαΐδα, Εορδαϊκός και Π.Ο. Ελασσόνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.


Η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας ήταν πολύ καλή στο α’ ημίχρονο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έλεγχε τον ρυθμό, άσκησε μεγάλη πίεση στον αντίπαλό της και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο βρέθηκε απέναντι στον πολύ καλό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μπερμπερίδη που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορρόπησε, χωρίς ωστόσο κάποια ομάδα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι το τέλος.
Σε γενικές γραμμές ο ΠΟΕ παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία, είχε αγωνιστική ταυτότητα και άφησε υποσχέσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Μόλις στο 3ο λεπτό ο ΠΟΕ απείλησε με το σουτ του Μπαρλαγιάννη, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μπερμπερίδης, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ των Μαυροδήμου και Λιάμη που πέρασαν ελάχιστα άουτ.
Δύο ακόμα καλές στιγμές είχε ο ΠΟΕ στο 12’ με τον Λαζαρίδη και στο 20’ με τον Μπαρλαγιάννη για να φτάσουμε στο 30’ όταν η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Μπούσιας με κεφαλιά ανάγκασε τον Μπερμπερίδη να διώξει με δυσκολία και στην εξέλιξη της φάσης ο Μουστάκας επιχείρησε σουτ για να αποκρούσει εκ νέου εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 33’ νέο σουτ του Μουστάκα μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκαντούνας μπήκε από αριστερά στην περιοχή, πάσαρε στον Καραγκούνη που από κοντά σούταρε άουτ.
Στο 50’ σε σουτ του Ματούλα ο Μπερμπερίδης και πάλι είπε όχι, ενώ στο 88’ σημειώθηκε νέα απόκρουση του τερματοφύλακα του Εορδαϊκού σε πλασέ του Χατζηβασίλη.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» τη νίκη στις καθυστερήσεις όταν ο Κουτούπης βγήκε τετ α τετ αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΟΕ Βαρσαμής επενέβη σωτήρια.
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Μπερμπερίδης, Ουζούνι (77’ Χιμολάρι), Σαββάκης (46’ Καζανάς), Λιάμης, Μπαμπαλίκης (77’ Σινάνι), Γιαννιός (77’ Ντίνας), Τσιντός, Μαυροδήμος (77’ Σπύρλε), Παπαγαθονίκου (46’ Σικαλόπουλος), Σιδηρόπουλος (77’ Σαπαλίδης), Κουτούπης.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γκουτζουρέλας (59’ Παπαϊωάννου, 80’ Βαρσαμής), Καράμπουλας (59’ Χατζηβασίλης), Γκαντούνας, Μπούσιας, Λαγός (46’ Τσάτσος), Νταμπώσης (46’ Αθανασούλας), Μουστάκας, Λαζαρίδης (46’ Κουκούλας), Περκολάι (46’ Ματούλας), Μπαρλαγιάννης (59’ Παναγιώτου), Καραγκούνης (50’ Καλαϊτζίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass