Νέα διοίκηση, νέα ομάδα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 21:00

Στον χώρο της Κοινότητας Τερψιθέας παρόντος δικαστικού αντιπροσώπου διεξήχθησαν οι εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. στον Μαχητή Τερψιθέας, που έχει νέα ομάδα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και οι επτά που εξελέγησαν είναι οι: Ευάγγελος Γκάγκος, Γεώργιος Νότας, Γεροφάκας Αθανάσιος, Αναστασίου Αθανάσιος, Λάνταβος Θεοφάνης, Κυριτσάκας Δημήτρης και Κυριτσάκας Χρήστος.
Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο γήπεδο του Μαχητή τα μέλη του Δ.Σ. θα συγκροτηθούν σε σώμα με στόχο την αποτελεσματική διοίκηση του Σωματείου, μετά από 1 χρόνο απραξίας.
*Προχθές έγινε η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Μαχητή Τερψιθέας στο γήπεδο. Πριν την έναρξη της προπόνησης η διοίκηση που τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα καλωσόρισε το τεχνικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές, ευχόμενη υγεία και κάθε επιτυχία με τον Μαχητή. Βασικός στόχος είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» και η δημιουργία οικογενειακού κλίματος μέσα στα αποδυτήρια. Κατόπιν, οι δύο τεχνικοί Βαγγέλης Μπρισίμης και Θοδωρής Εμμανουήλ υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές και ανέλυσαν το πλάνο προετοιμασίας για το επόμενο διάστημα, ενώ προπόνησαν τους παίκτες τους δείχνοντας με το «καλημέρα» το πάθος και την όρεξη που υπάρχει για διάκριση…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass