Δείγμα θετικό για την ΑΕΛ και στον Αλμυρό

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠ ΚΑΙ ΤΡΟΥΓΙΤΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 20:35

Μία ακόμη φιλική νίκη απέναντι σε θεσσαλική ομάδα πέτυχε χθες η ΑΕΛ, κερδίζοντας μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Α.Ο. Τρικάλων αυτήν τη φορά στο στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» τη Νίκη Βόλου με 2-0.


Οι «βυσσινί» ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα γκολ σημείωσαν στο τελευταίο τέταρτο της φιλικής αυτής αναμέτρησης ο Φιλίπ στο 76’και ο Τρούγιτς στο 86’.
Γενικά η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν καλή, με όλους τους παίκτες να προσπαθούν για να εφαρμόσουν ό,τι τους ζήτησε ο προπονητής τους.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, επέλεξε το σύστημα -3-2-1, ενώ ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, το 4-3-3 . Στο 6ο λεπτό ο Οικονομίκος πρέσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο, ενώ στο 9’ ο Γρηγορόπουλος έκανε τη σέντρα, αλλά ο Παπάζογλου δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά για να απειλήσει τον Περιστερίδη.
Επτά λεπτά αργότερα στο 13’, ο Γκονζάλες σούταρε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο, στέλνοντας την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια, η ΑΕΛ που ήταν πολύ απειλητική μπροστά, στο 18’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Μπόσιο έδιωξε προ του Πινακά, μετά τη βαθιά μπαλιά του Πλατέλλα.
Η Νίκη βρήκε τον διάδρομο στο 25’ με τον Μέτσε να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει στον Ηλιάδη, να καταλήγει στον Οικονομίκο που την έστειλε στην αγκαλιά του Μπάγιτς.
Μετά και το απαραίτητο διάλειμμα για ανάσες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες των δύο ομάδων ανέβασαν στροφές. Στο 34’ από πλευράς ΑΕΛ, ο Αλί Γκαζάλ έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή της Νίκης, αναγκάζοντας τον Περιστερίδη να πέσει και η μπάλα κατέληξε άουτ. Γενικότερα όμως τα δύο σύνολα έπαιξαν πιο γρήγορο ποδόσφαιρο για ένα περίπου τέταρτο και στο 43’ πάλι η ΑΕΛ απείλησε με τον Γρηγορόπουλο να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Παπάζογλου να στέλνει την μπάλα εκτός. Το ημίχρονο εξάλλου έκλεισε με μία εκτέλεση φάουλ του Κρουθ στο 45’, που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη.

 

ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση ξεκίνησε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Νίκη να έχει από την άλλη μόλις μία, σε ένα πιο σταθερό σχήμα. Βέβαια, οι μαζικές αλλαγές και από τις δύο ομάδες στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, επηρέασαν σαφώς τον ρυθμό του αγώνα.
Η ΑΕΛ απείλησε στο 54’, με τον Περιστερίδη να πέφτει στα πόδια του Παπάζογλου, ενώ στο 56’ ο Γκονζάλες σούταρε για να μπλοκάρει ο Μπάγιτς.
Ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Φιλίπ λίγο δεξιά από το κέντρο της μεγάλης περιοχής στο 69’ δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο.
Δεν συνέβη όμως το ίδιο στο 76’, με τον Φιλίπ, που έβγαλε μια σέντρα σουτ, αιφνιδιάστηκε ο Παπαδόπουλος και έγινε το 0-1.
Η Νίκη στο 81’ μπροστά στην εστία του Σουλούκου δεν κατάφερε να κάνει το 1-1, με τον Αργύρη να μην μπορεί να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε.
Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε στο 86’, ο Τρούγιτς διαμόρφωσε το τελικό 0-2 όταν σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης (62’ Παπαδόπουλος), Αλιατίδης, Μπαλάφας (62’ Αργύρης), Θεοδωρόπουλος (62’ Πολίμος), Τσιμπούκας (62’ Κάρδαρης), Μπόσιο (62’ Μπιτσάκος), Μέτσε (62’ Σαλαμούρας), Ντομίνγκεθ (62’ Ιμπάνιεζ), Κρουθ (62’ Κουκουτής), Οικονομίκος (46’ Τσιώλης), Γκονζάλες (62’ Χρόνης)
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπάγιτς (62’ Σουλούκος), Γρηγορόπουλος (46’ Λουφάκης), Μαϊδανός (62’ Φιλίπ), Ηλιάδης (62’ Ζίζιτς), Μούζεκ (62’ Μιχαήλ), Χαλάτσης (62’ Κοτσιανούλης), Γκαζάλ (46’ Δάκτυλας), Πλατέλλας (46’ Γλυνός), Πινακάς (62’ Ζαχαράκης), Βινίσιους (62’ Τρούγιτς), Παπάζογλου (62’ Στοΐνοβιτς).

 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Η ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο να δώσει ένα ακόμη φιλικό μεθαύριο Σάββατο στη Λαμία, αλλά εάν στην αυριανή κλήρωση οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στην πρεμιέρα της Super League, τότε το ματς θα αναβληθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass