Νέο τεστ για την ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ (18:30) *ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2020 17:30

Νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Νίκης Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», στις 18:30.


Οι «βυσσινί» μέχρι τώρα αγωνίστηκαν διαδοχικά εκτός έδρας με Αναγέννηση Καρδίτσας, Α.Ο. Τρικάλων και Άρη Θεσσαλονίκης, παιχνίδια όπου ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε δικαίωμα συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και ασφαλώς έβγαλε ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
Το γεγονός πως η έναρξη του πρωταθλήματος δεν θα γίνει τελικά στις 12 του μηνός λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή και τους συνεργάτες του να έχουνε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, για να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες εντόπισαν και η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Πιθανώς να δοθεί και ένα ακόμη φιλικό εκτός από το προγραμματισμένο με τη Λαμία.
Στη σημερινή φιλική αναμέτρηση αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και πάλι τα νέα παιδιά της ΑΕΛ, που δουλεύουν σκληρά και είναι ελπιδοφόρα τα μηνύματά τους.
Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του κ. Γρηγορίου, εκτός από τον Τιμ Σπαρβ ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Φινλανδίας για τις αναμετρήσεις με την Ουαλία και Ιρλανδία που θα γίνουν στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου 2020 για το Nations League.
Από την πλευρά της Νίκης Βόλου, το σημερινό είναι το 3ο φιλικό που δίνει η ομάδα, μετά τα παιχνίδια με Παναχαϊκή και Τοξότη.
*Μεταγραφικά δεν είχαμε κάποια εξέλιξη και καταβάλλονται προσπάθειες για να βρεθεί ένας κεντρικός αμυντικός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έγιναν συζητήσεις με ποδοσφαιριστή από ομάδα της Σκανδιναβίας.
ΣΗΜΕΡΑ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1
Σήμερα αναμένεται να εγκριθεί το συνοπτικό πρόγραμμα για το νέο Πρωτάθλημα της Super League 1, καθώς στις 11:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:
Επικύρωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως της 14ης ομάδας που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League 1 αγ. περιόδου 2020-21 – Ανακήρυξη της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως της ομάδας που προβιβάζεται και της ΠΑΕ Ξάνθη ως της ομάδας που υποβιβάζεται, μετά τη διεξαγωγή των οικείων αγώνων «μπαράζ». Εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους στον συνεταιρισμό και διαγραφή της ΠΑΕ Ξάνθη.
Επίσης, σήμερα στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δεύτερο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1) Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων.
2) Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος.
3) Θέματα διοργάνωσης πρωταθλήματος.
4) Διάφορα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass