Η «ευρωπαϊκή» εβδομάδα του Θανάση Τζήλου

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2020 20:05

Μία πλήρη «ευρωπαϊκή» εβδομάδα ολοκλήρωσε ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος, ο οποίος χθες επέστρεψε από την Ελβετία, όπου το βράδυ της Τετάρτης διηύθυνε τον προκριματικό αγώνα Champions League μεταξύ της Γιανγκ Μπόις και της ΚΙ Κλάκσβικ από τις Νήσους Φερόες, που διεξήχθη στο στάδιο «Wankdorf» της Βέρνης και έληξε με 3-1 υπέρ της ελβετικής ομάδας.


Συνεργάτες του Λαρισαίου διεθνούς ρέφερι ήταν οι βοηθοί Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου) και Ανδρέας Μεϊντανάς (Αχαΐας), ενώ καθήκοντα τέταρτου άσκησε ο Ναουσαίος Δημήτρης Καραντώνης. Την απόδοση της ελληνικής διαιτητικής ομάδας αξιολόγησε και κατέγραψε ο Σλοβάκος παρατηρητής Vladimir Medved.
To συγκεκριμένο ταξίδι ήταν το δεύτερο σε διάστημα επτά ημερών προς την Ελβετία για τον Τζήλο, καθώς ο 37χρονος πολιτικός μηχανικός είχε βρεθεί στις 18 Αυγούστου στην έδρα της UEFA, προκειμένου να αγωνιστεί ως τέταρτος διαιτητής στην προημιτελική φάση του Youth League και - ειδικότερα - στην αναμέτρηση του Άγιαξ με τη δανική Μίντιλαντ (έληξε με νίκη 3-1 των Ολλανδών, στο ουδέτερο Colovray Sports Centre της Νιόν).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass