Ερχεται ο Ντουρμισάι, ψάχνει δύο παίκτες…

*ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ *ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2020 21:04

Από χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου άρχισε να δείχνει το αγωνιστικό πλάνο ενόψει της νέας χρονιάς, αλλά ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα αφού κάποιοι παίκτες μπορεί να έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ενώ

παράλληλα δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα ο Φιορίν Ντουρμισάι που αποκτήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό με στόχο να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία, ενώ ο νεαποκτηθείς Βαγγέλης Πλατέλλας θα μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή σε έναν περίπου μήνα αφού είναι απροετοίμαστος.
Στην ΑΕΛ βρίσκονται σε ανεύρεση δύο ακόμα παικτών που ο ένας θα αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ο άλλος ως στόπερ. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη επαφή με παίκτη και ίσως θέλουν οι υπεύθυνοι να βγάλουν πιο ασφαλή συμπεράσματα στα επόμενα φιλικά παιχνίδια.
Αύριο στις 18:00 στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου θα γίνει φιλικό με τον Α.Ο. Τρίκαλα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19.
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τα έργα στο Αλκαζάρ είδε χθες ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει όλα θα είναι έτοιμα στα μέσα Σεπτεμβρίου και γίνεται μάχη με τον χρόνο γα την ολοκλήρωσή τους. Αν το πρωτάθλημα αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου, το πιθανόν είναι να ζητήσει κλειδάριθμο η λαρισινή ομάδα να παίξει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass