Μετά τον Πλατέλλα, έρχεται και ο Ντουρμισάι

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ - ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (19:00)

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2020 21:18

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος από προχθές ντύθηκε στα «βυσσινί» και είναι πλέον παίκτης της ΑΕΛ, αναμένεται πως θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη λαρισινή ομάδα, για να υλοποιήσει τους στόχους της.


Άλλωστε, στη Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, αγωνίστηκε πέρυσι σε 25 παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα με 4 γύρους και είναι έτοιμος να προσφέρει στη νέα του ομάδα.
Μετά τον Πλατέλλα, αναμένεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα ο Φιορίν Ντουρμισάι, και θα δοθεί έτσι ένα τέλος στο σίριαλ της μετακίνησής του.
Είναι γνωστή η αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την εμπειρία του θα δώσει ώθηση στην επιθετική γραμμή της ομάδας, που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο και θα έχει πιο πολλές λύσεις, ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Πρώτο φιλικό αύριο για την ΑΕΛ, η οποία θα παίξει στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση και στο ματς αυτό που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης, είχαμε αλλαγή ώρας, λόγω του τελικού του Champions League.
Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά ανακοινώθηκε πως θα ξεκινήσει ο αγώνας στις 20:00, τελικά η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, για την πανδημία.

 

ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΤΟΡΖΕ ΣΤΑ PLAY OUT
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γκάμπριελ Τόρζε, κατέλαβε την έκτη θέση στον διαγωνισμό Player of the Play Out, της Super League. Πρώτος ήταν ο Φερνάντεθ του Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά η πρώτη οκτάδα:
1/ Λ. Φερνάντεθ (Αστέρας Τρίπολης) 28,67%
2/ Τσιλούλης (Πανιώνιος)    22,89%
3/ Μουνιέ (Παναιτωλικός)    17,79%
4/ Μπιανκόνι (Λαμία)    14,76%
5/ Μανούσος (Ατρόμητος Αθηνών)    11,26%
6/ Τόρζε (ΑΕΛ)    1,89%
7/ Τζουρίτσκοβιτς (Ξάνθη)    1,51%
8/ Τσοκάνης (ΝΠΣ Βόλος)    1,23%

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE
Η Super League, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιηθεί  Έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης στις 31 Αυγούστου 2020. Κύριο θέμα συζήτησης θα αποτελέσει η έγκριση προκήρυξης του πρωταθλήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 31/08/2020 στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί  Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
2/ Έγκριση Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
3/ Διάφορα.
*Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

 

ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΟΥΝΙΤΣ
Ο Μάρκο Νούνιτς, ο οποίος είναι τραυματίας από την περσινή περίοδο βρίσκεται στη Λάρισα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και σύμφωνα με τον ίδιο υπολογίζεται ότι περίπου σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος να επανέλθει σε αγωνιστική δράση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass