Πλούσια δραστηριότητα των Λαρισαίων Μαραθωνοδρόμων

*ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΩΣΑΝ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2020 20:00

Μεγάλη συμμετοχή και πλούσια δραστηριότητα είχε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, σε αγώνες που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.


Ο μήνας Αύγουστος ξεκίνησε λοιπόν με αρκετούς αγώνες, κάτι το οποίο έχει λείψει από τους περισσότερους δρομείς και αθλούμενους.
Έτσι το πρώτο Σαββατοκύριακο αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να αγωνιστούν σε κάποιον αγώνα, αλλά και να ανταμώσουν με φίλους.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου 8 χλμ στη λίμνη Πλαστήρα. Στον συγκεκριμένο αγώνα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Θώμος Νίκος, ο οποίος την επόμενη μέρα, στην ίδια περιοχή έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς στον κολυμβητικό διάπλου της λίμνης.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά ο αγώνας υπεραπόστασης «Στα χνάρια των Ηρώων». Η απόσταση του αγώνα ήταν 102 χλμ και οι συμμετέχοντες μπορούσαν να καλύψουν την απόσταση είτε ατομικά είτε ομαδικά. Για 3η χρονιά αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος στον αγώνα. Συγκεκριμένα, στα 102 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Φώτης Θωμάς. Στη σκυτάλη 4χ25,5 έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλήτριες του Συλλόγου Γιαννούλη Μαρία, Παμπέρη Ζίνα, Γιαννούλη Μιχαέλα και Γιαννούλη Ιωάννα.
Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε τον άθλο του Κόντη Νίκου, ο οποίος ξεκίνησε από Σπάρτη και διανύοντας μια μοναχική διαδρομή 371 χλμ τερμάτισε στις Θερμοπύλες, μαζί με τον Σπυρόπουλο Σπύρο, ταυτόχρονα με τους αθλητές των 102 χλμ.
Επίσης, το Σάββατο, 1 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε και ο 5ος Καραμάνειος Ορεινός Αγώνας. Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΔΥ Βόλου και οι διαδρομές ήταν 2. Η μεγάλη διαδρομή 16,2 χλμ και η μικρή διαδρομή 4,5 χλμ.
Στον αγώνα των 16,2 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Βαγιούλης Γεώργιος, Σβάρνας Γιώργος, Γεροδήμου Όλγα, Καραγκούνης Χαρίλαος, Βελιούλη Αλεξάνδρα, Μεταξάς Άγγελος, Σφακιανός Νίκος και Καραμάνου Ελένη.
Την Κυριακή, 2 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ο ορεινός αγώνας Σαρανταπόρου. Και φέτος αρκετοί αθλητές του Συλλόγου έλαβαν μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα, έναν αγώνα που από την πρώτη χρονιά ο Σύλλογος αγκάλιασε. Έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γκουτζουρέλας Νίκος, Τρέμμας Γιώργος (2ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Κρίκου Σοφία (3η στην ηλικιακή της κατηγορία), Γκουντούρας Νικόλαος, Μάρκου Θεόδωρος.
Συμμετοχές αθλητών του Συλλόγου είχαμε και στον ορεινό αγώνα 6 Peaks που έγινε στο Φαλακρό Δράμας. Η συνολική απόσταση του αγώνα ήταν 25,4 χλμ. Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι Μελέτης Παναγιώτης, Καραγιαννίδης Χρήστος και Μπούρικας Παναγιώτης. Ενώ, ο Τσάκος Κώστας, συμμετείχε σε ένα ακόμα virtual run, το VIRTUAL IKARIA RUN, συνολικής απόστασης 10 χλμ.
Την Κυριακή, 9 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά η σειρά ορεινών αγώνων στον Κοκκινοπηλό Ολύμπου. Φέτος λόγω των συνθηκών του COVID-19, και μετά από απόφαση της διοργάνωσης, δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας FAETHON αλλά οι παράλληλοι αγώνες RUPICAPRA 20 χλμ και FAETHON TRAIL 15 χλμ. Οι αθλητές του Συλλόγου για μία ακόμα χρονιά συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Συγκεκριμένα στον αγώνα RUPICAPRA 20 χλμ, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Καγιάννης Σωκράτης, Ντικούδης Χρήσος, Βαγιούλης Γεώργιος, Πιτσιάβας Χρήστος, Ahmetaj Alexandrer, Κούρτης Νϊκος, Ψαθάς Στέλιος, Τσαγγάλης Φώτης, Δράμης Κώνσταντίνος, Κρίκου Σοφία, Αγγέλης Γιώργος, Γούλας Απόστολος, Κατσιαρίμπας Νικόλας, Θάνος Γεώργιος, Γκόλτσιος Κώστας, Σακελλάρης Παναγιώτης, Καραλής Βασίλης, Γκαγκάρας Γεώργιος, Πατσαλιάς Κωστής, Γκουντούρας Νικόλαος, Παππά Μελίνα, Αγγέλης Κώστας, Χασιώτη Φανή, Μάρκου Θεόδωρος.
Στον αγώνα FAETHON TRAIL 15 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γκουτζουρέλας Νίκος, Σβάρνας Γεώργιος, Σβάρνας Τάσος, Λάμαρης Ιωάννης, Παπαδήμας Νίκος, Δημοβέλης Στέλιος, Σβάρνας Ηλίας, Κατσιαρίμπα Θωμαή, Παληογιάννης Δημήτρης, Λαδοπούλου Κατερίνα, Σφακιανός Νίκος, Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Αντωνίου Κώστας, Παπαστεργίου Κώστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass