Eκανε δικό της τον Πλατέλλα η ΑΕΛ

*ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ *ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2020 21:47

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία απέκτησε τον 31χρονο μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Πλατέλλα, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Νέφτσι Μπακού.


Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, ΑΕΚ, Ατρομήτου, Άρη και ΟΦΗ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους «βυσσινί», αφού το πρωί πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς έχει εμπειρία και ποιότητα ως ποδοσφαιριστής, ενώ αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις του περιφερειακού κυνηγού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε από τη Neftchi Baku τον Βαγγέλη Πλατέλλα για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις του περιφερειακού κυνηγού πίσω από τον σέντερ φορ και έχει αξιοζήλευτη καριέρα κυρίως στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, αφού τον τελευταίο χρόνο και μετά την παρουσία του στον ΟΦΗ, όπου ομολογουμένως ήταν ο καλύτερος παίκτης του μέχρι την ημέρα που αποχώρησε, έχει αγωνιστεί για έναν χρόνο στην καλύτερη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν με την οποία μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού, αγωνίστηκε σε 5 αγώνες στο Europa League και πέτυχε δύο γκολ, ενώ έπαιξε σε 25 αγώνες στο Πρωτάθλημα και σημείωσε ένα γκολ. Η καριέρα του στην Ελλάδα πριν μεταγραφεί στη Neftchi Baku, ήταν το 2005 – 2011 στην Καλλιθέα 62 αγώνες και 8 γκολ, Skoda ΞΑΝΘΗ το 2011 – 2013 19 αγώνες και 1 γκολ, στην ΑΕΚ το 2013 – 2016 77 αγώνες και 26 γκολ, στον Ατρόμητο Αθηνών το 2016 - 2017 16 αγώνες και 1 γκολ, στον ΑΡΗ το 2017 – 2018 27 αγώνες και 9 γκολ και στον ΟΦΗ το 2018 – 2019 15 αγώνες και 2 γκολ».
*Εντυπωσιακό είναι το ότι ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που έχει αγωνισθεί συνολικά 77 φορές στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας με τα χρώματα της Ξάνθης, της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και του ΟΦΗ, έχει σημειώσει στους αγώνες αυτούς 6 γκολ, με τα δύο από αυτά να έχουν επιτευχθεί εναντίον της νέας του ομάδας!
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 η λαρισινή ομάδα υποδέχθηκε  την ΑΕΚ στο «FC Arena» και οι Αθηναίοι πήραν τους βαθμούς της νίκης με 2-1, χάρη στα γκολ του Πλατέλλα στο πρώτο ημίωρο, ενώ το αποτέλεσμα διατηρήθηκε παρά το ότι η ΑΕΛ αγωνίσθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα επί 20 περίπου λεπτά, λόγω αποβολής του Γκάλο από τον διαιτητή Κομίνη.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Μετά το χθεσινό ρεπό που δόθηκε από την τεχνική ηγεσία, οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα σε ρυθμούς προετοιμασίας και θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Η λαρισινή ομάδα μεθαύριο Κυριακή 23 Αυγούστου και ώρα 19:00, θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση στην γειτονική Καρδίτσα με την φιλόδοξη Αναγέννηση και ο τεχνικός κ. Γρηγορίου θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες, για να δει τις αντιδράσεις τους, απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά έχει υψηλές φιλοδοξίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass