Παρελθόν ο Περντόμο από την ΑΕΛ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (20:00)

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2020 21:16

Με την επιστροφή της ΑΕΛ χθες από τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου και ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έγινε γνωστό από τους «βυσσινί», πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Νίλι Περντόμο.


Σύμφωνα με την ΠΑΕ, ζήτησε να αποχωρήσει επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Αναλυτικά σε ανακοίνωση της ΑΕΛ, επισημαίνονται τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μη ενεργοποίηση του συμβολαίου της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Nili Perdomo και κατά συνέπεια την αποχώρησή του από την ομάδα μας.
Ο ποδοσφαιριστής, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, που γνωστοποίησε εγγράφως στην ΠΑΕ, ζήτησε να αποχωρήσει και με τη συναίνεση του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, ολοκληρώθηκαν χθες με την επιστροφή της αποστολής από τα 3-5 Πηγάδια τα απαιτούμενα έγγραφα για την αποχώρησή του».

 

ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑ
Σε άλλη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρεται στις περιπτώσεις των Νικολιά και Καρανίκα, τονίζοντας:
«1.Από μερίδα του Τύπου έχει δημοσιοποιηθεί δήθεν ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Νικολιά.
Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.
Με τον κ. Αλέξη Κούγια επικοινώνησε ο μάνατζερ τού παίκτη και παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής και συμπαίκτης τού κ . Κούγια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ναυτικού, Ηλίας Μπέριος και του πρότεινε την απόκτηση του Νικολιά. Μετά από λίγες ημέρες, ο Νικολιάς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και ο κ. Κούγιας, λόγω της προσωπικής σχέσεώς του με τον κ. Μαρινάκη, ζήτησε τον δανεισμό του Νικολιά για δύο χρόνια, λόγω της μακράς απουσίας του από τους αγώνες, ώστε να συνέλθει ποδοσφαιρικά, αλλά ο Νικολιάς επέμενε στον δανεισμό του για έναν χρόνο. Μετά από αυτήν την απαίτηση του Νικολιά, η ΠΑΕ ΑΕΛ απέσυρε το ενδιαφέρον της και συγχρόνως άρχισε διαπραγματεύσεις με άλλον παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση και ουσιαστικά αυτή η μεταγραφή ματαιώθηκε.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και καμία άλλη.
2. Τις επόμενες μέρες με προσωπική του δήλωση ο κ. Αλέξης Κούγιας θα αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε συμφωνία με τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου, ζητήθηκε από τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Νίκο Καρανίκα η λύση συνεργασίας μαζί του.
Στον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος είναι εξοφλημένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ, έχει δοθεί ειδική άδεια να μη συμμετέχει στις προπονήσεις, ώστε ελεύθερος και χωρίς δεσμεύσεις να βρει τον επόμενο επαγγελματικό του προορισμό».

 

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Εν τω μεταξύ, η ΑΕΛ που επέστρεψε χθες στη θεσσαλική πρωτεύουσα, θα ξεκινήσει τον κύκλο των φιλικών της παιχνιδιών, από τη γειτονική Καρδίτσα.
Την ερχόμενη Κυριακή, λοιπόν, 23 Αυγούστου, θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο της γειτονικής πόλης την Αναγέννηση του Μιχάλη Ζιώγα και το ματς θα είναι βραδινό, καθώς χθες ορίστηκε η ώρα διεξαγωγής του που είναι στις 20:00.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ.Μπεκιάρης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Διπλάρη, Στεφανή, όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
* Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν αύριο στις προπονήσεις.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass