Νταρακλίτσας ο εκλεκτός στον Α.Ο. Σελλάνων

*ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2020 20:40

Στο πρόσωπο του Γιώργου Νταρακλίτσα βρήκαν στον Α.Ο. Σελλάνων, τον εκλεκτό για τον πάγκο.


Ο 52χρονος κόουτς συμφώνησε με τον Α.Ο. Σελλάνων να είναι εκείνος που θα τους οδηγήσει στη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αντικατέστησε τον Λαρισαίο Γιάννη Μπουρνάκα, ο οποίος αποχώρησε προχθές από την καρδιτσιώτικη ομάδα.
Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Σελλάνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Νταρακλίτσα.
Ο 52χρονος τεχνικός αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα καθοδήγησης της ομάδας μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διαθέτοντας μια πλούσια διαδρομή στα γήπεδα της Α’ Εθνικής ως ποδοσφαιριστής, αλλά και σε σωματεία της περιοχής ως προπονητής. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Α.Ο. Σελλάνων και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».
*Σημειώνεται πως ο Νταρακλίτσας την τελευταία διετία ήταν προπονητής διαδοχικά στον ΑΟ Καρδίτσας, Ατρόμητο Παλαμά πριν αναλάβει ο Τάκης Παραφέστας και στον Αετό Αγίων Θεοδώρων, ομάδα της γενέτειράς του.
Αγωνίστηκε δε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Άρη Θεσσαλονίκης και στον Ιωνικό, όπου ήταν συμπαίκτης με τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ Δημήτρη Τσακμακίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass