Ο Γιώργος Παπαντωνίου στο τιμόνι της Δάφνης Γλαύκης

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2020 21:18

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ Γιώργος Παπαντωνίου είναι από χθες το βράδυ ο νέος τεχνικός της Δάφνης Γλαύκης, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας μετά από συνάντηση που είχαν και αναλαμβάνει από σήμερα επίσημα τα καθήκοντά του.


Συμπαίκτες στους «βυσσινί» με τον Δημήτρη Τζιότζιο, ο οποίος είναι στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και τον Θοδωρή Κυριακούλη, που ήταν στην τεχνική ηγεσία της Δάφνης μέχρι τώρα προσφέροντας σημαντικό έργο, ο Παπαντωνίου θα προσπαθήσει να δουλέψει κυρίως με νέα παιδιά και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν, 2020-2021, με σκοπό να έχει μια δυναμική παρουσία η ομάδα στον χώρο της Α1 τοπικής κατηγορίας.
Βέβαια τα πράγματα θα είναι δύσκολα, όμως ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως οι επιτυχίες δεν έρχονται με τα λόγια, αλλά με τη σοβαρότητα, τη σκληρή δουλειά και την υπομονή.
Ο Γιώργος Παπαντωνίου έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του λαρισινού ποδοσφαίρου, ξεκινώντας την προπονητική του καριέρα από την ΑΕΔ Νίκαιας, την οποία οδήγησε στην πάλαι ποτέ Δ’ Εθνική, ενώ στη συνέχεια θήτευσε σε Αμπελωνιακό, Ηρακλή Χάλκης, Αγ. Αναργύρους, Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Όλυμπο Γόννων και φέτος ήταν στον πάγκο του Τυρνάβου 2005, για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.
Από σήμερα θα αρχίσουν και οι συζητήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα, με παίκτες που να συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία του συλλόγου και επιθυμούν να συμβάλουν για να έχει μια αξιόλογη παρουσία η Δάφνη Γλαύκης τη νέα περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass