Eκδηλη είναι η ανησυχία των ανθρώπων του Οικονόμου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2020 22:02

Έκδηλη είναι η ανησυχία των ανθρώπων του Οικονόμου Τσαριτσάνης για το μέλλον της ομάδας,

καθώς και στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση  παρευρέθηκε μικρός αριθμός φίλων και μελών της ομάδας.Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Βατάλης, ο οποίος έκανε γνωστή την παραίτησή του αλλά και την απόφασή του να μην ξανακαταθέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ λόγω αυξημένων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο της κωμόπολης που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε πετυχημένη τη φετινή χρονιά, καθώς η ομάδα παρέμεινε στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο γενικός γραμματέας Θανάσης Κώτσιος τόνισε ότι ο καθένας από την πλευρά του βοήθησε και πρόσφερε όπως μπορούσε και το βασικό είναι ότι σώθηκε η ομάδα.
Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαευθυμίου χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός ότι έμεινε η ομάδα στη Γ’ Εθνική και ευχήθηκε να βρεθεί νέα διοίκηση για να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα.
Τέλος, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Νταρής τόνισε ότι επιθυμία του είναι να βρεθούν νέα άτομα για να μπουν στη διοίκηση της ομάδας.
Ακολούθησε ενημέρωση όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό, ενώ αποφασίστηκε να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί μέχρι της 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό κατάστημα της Τσαριτσάνης.
Επίσης, ορίστηκε τριμελής επιτροπή για τη συλλογή των υποψηφιοτήτων, η οποία αποτελείται από τους: Ιωάννη Σκάντζο (6989-836.034), Βασίλη Τζιούργκανο (6971-896.360) και Κώστα Νταρή (6981-441.344).
Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι το Σάββατο 20/6 στις 10 το βράδυ.
Ανδρέας Νικούλης

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass