ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Αμπελόκηποι: Με φιλοδοξίες και τη νέα χρονιά

*Α. Ταυλαρίδης: «Θέλουμε η ομάδα να αρχίσει να παράγει παίκτες και η ακαδημία να αναδεικνύει ταλέντα» *Δ. Σουφλιάς: «Το κλίμα στους Αμπελόκηπους είναι άριστο και είμαστε αισιόδοξοι για τη φετινή χρονιά»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2015 8:00

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με γνώμονα τις πολύ καλές εμφανίσεις και την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, οι Αμπελόκηποι ευελπιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που αρχίζει σε λίγες ημέρες, να πετύχουν κάτι ανάλογο και να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Με σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και πολλά νεαρά σε ηλικία παιδιά η ομάδα επιχειρεί επί της ουσίας ένα νέο και φιλόδοξο ξεκίνημα με κεντρικό πυλώνα το καλό ποδόσφαιρο.

Στο «τιμόνι» των Αμπελοκήπων θα βρίσκεται και τη φετινή σεζόν ο τεχνικός Άκης Ταναλαρίδης, ενώ στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας είναι πλέον ο Γιάννης Μόρας μετά την παραίτηση του Σπύρου Τριτάρη εξαιτίας των όσων συνέβησαν την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η διοίκηση των Αμπελοκήπων που εμπιστεύτηκε για μία χρονιά ακόμη τις τύχες της ομάδας. Πιστεύω ότι επειδή κάναμε μία ανανέωση στην ομάδα με μικρούς σε ηλικία κυρίως ποδοσφαιριστές θεωρώ ότι κάτι καλό θα βγει. Θέλουμε δηλαδή οι Αμπελόκηποι να αρχίσουν να παράγουν παίκτες και η ακαδημία να αναδεικνύει ταλέντα. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Θέλουμε φυσικά δουλειά πολύ γιατί η Α1 είναι μία δύσκολη κατηγορία» σχολίασε ο Άκης Ταυλαρίδης αναφερόμενος στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και πρόσθεσε:

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μία ομάδα που ήταν πολυτέλεια για τη Β’ και τη Γ’ κατηγορία. Είπαμε να ανεβάσουμε τον πήχη και να οδηγήσουμε την ομάδα στην Α1 και γιατί όχι και στην Α’ κατηγορία. Φέτος επειδή προχωρήσαμε στην ανανέωση, για την οποία αναφέρθηκα προηγουμένως, θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία και παράλληλα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Η Α1 είναι μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Φέτος βλέπω ότι το πρωτάθλημα θα είναι, συγκριτικά με πέρσι, λίγο πιο αδύναμο, αλλά θεωρώ ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός επειδή οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Ξεκινάμε το Σάββατο μ’ ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο μέσα στο Συκούριο στο οποίο θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά της διοίκησης ο Δημήτρης Σουφλιάς επισήμανε τα εξής:

«Φέτος κάναμε μία καινούργια αρχή γιατί ουσιαστικά δημιουργήσαμε μία καινούργια ομάδα. Έφυγαν πολλά παιδιά και ήρθαν νεαροί κυρίως σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, εμείς ως διοίκηση είμαστε κοντά στα παιδιά, κρατήσαμε τον ίδιο προπονητή γιατί μείναμε ικανοποιημένοι και είμαστε αισιόδοξοι για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγο».

Τι είπαν οι παίκτες

Αισιόδοξοι για το ότι και η φετινή χρονιά θα είναι μία επιτυχημένη χρονιά για τους Αμπελόκηπους παρουσιάστηκαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Ευριπίδης Βακουφτσής: «Επιστρέφω μετά από εννέα χρόνια στους Αμπελόκηπους. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Οι Αμπελόκηποι είναι ένα ιστορικό σωματείο και θα πω εγώ φέτος αυτό που έλεγαν τα δύο προηγούμενα χρόνια τα παιδιά της ομάδας «ξαναρχόμαστε».  Είμαστε εδώ για να δώσουμε πιο πολύ παιδεία θα έλεγα και από κει και πέρα ο καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κερδίζει».

Δημήτρης Μπαμπατσιάς: «Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία μας και έχουμε τη φιλοδοξία να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της ομάδας. Βέβαια φέτος η κατηγορία είναι πιο δύσκολη από την περσινή αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Βαγγέλης Γούτος: «Έχουμε καινούργια ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά, άλλωστε αυτό σημαίνει αθλητική υγεία το να έχεις νέα παιδιά. Ο στόχος της ομάδας είναι αρχικά η άνετη παραμονή και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο πετύχουμε. Μας ενδιαφέρει κυρίως να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Χρήστος Παπαδημητρίου: «Ήρθα σε ένα οργανωμένο σωματείο και θα προσπαθήσω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass