Προσφορά μασκών από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας

*Στην Tροχαία και σε φορείς της Λάρισας

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2020 20:20

Σε μια συμβολική, αλλά ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, καθώς προμηθεύτηκε υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες, τις οποίες στη συνέχεια διέθεσε δωρεάν στα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων

Νομού Λάρισας και σε φορείς και συλλόγους του Νομού Λάρισας.
Συγκεκριμένα ξεκίνησε από τον διοικητή της Τροχαίας Λάρισας κ. Σεραφείμ Καφετζή για όλη τη δύναμη προσωπικού της Τροχαίας Λάρισας.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και παγκοσμίως λόγω του COVID-19, καθώς επίσης και τις αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση αλληλεγγύης.
Στη συνέχεια δώρισε επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες στον Σύλλογο Αιμοδοτών Νίκαιας "Ο Άγιος Σπυρίδων" αλλά και σε δύο εθελοντικές ομάδες της Λάρισας, την ΕΠΟΜΕΑ και την ΕΟΔ που παρέλαβαν εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Στην τελευταία παράδοση παρευρέθηκαν οι Γούλας Απόστολος και Μπίκης Ευθύμης.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλας Απόστολος δήλωσε ότι ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων αποτελεί ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας του Νομού Λάρισας και θα συνεχίσει να προσφέρει μέσα από τις δράσεις του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass