Κινδυνεύει η FC Σεούλ από τις κούκλες του... σεξ

ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2020 20:58

Η FC Σεούλ της Νότιας Κορέας θα μπορούσε να τιμωρηθεί με πρόστιμο ή ακόμα και να χάσει βαθμούς επειδή χρησιμοποίησε κούκλες του... σεξ στις κενές θέσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος, αφού το K League δήλωσε ότι η πειθαρχική επιτροπή της διοργάνωσης, θα εξετάσει το περιστατικό, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.


Ο σύλλογος τοποθέτησε τις κούκλες, μερικές από τις οποίες ήταν ντυμένες στα χρώματα της ομάδας, ενώ άλλες κρατούσαν πλακάτ που υποστήριζαν την ομάδα, την Κυριακή, για να αντισταθμίσει την απουσία των οπαδών λόγω των περιορισμών του κορονοϊού.
Ωστόσο, οι θεατές που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση γρήγορα επισήμαναν ότι έμοιαζαν περισσότερο με κούκλες σεξ και ότι ορισμένες από αυτές κρατούσαν πλακάτ με το όνομα κατασκευαστή παιχνιδιών ενηλίκων.
Η Σεούλ, που νίκησε (1-0) την Γκουάνγκτζου, θα μπορούσε να τιμωρηθεί με αφαίρεση έως και πέντε βαθμών ή να αντιμετωπίσει πρόστιμο τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων γουόν (3.738 ευρώ), ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων.
Ο σύλλογος ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα, λέγοντας ότι δεν κατάφερε να ελέγξει την αποστολή που έστειλε ο προμηθευτής και ότι δεν γνώριζαν ότι οι κούκλες ήταν «προϊόντα ενηλίκων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass