Ζήτησε επισήμως επαφές με Αυγενάκη και ΠΣΑΠ

*ΈΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE * ΝΕΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (27/4)

Δημοσίευση: 25 Απρ 2020 15:58

Ούτε μια ημέρα χαμένη δεν αφήνει η επταμελής Ειδική Επιτροπή της Super League 2 - Football League υπό τον Λεωνίδα Λεουτσάκο για να εξεταστεί η κατάσταση από τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Έτσι την επομένη της σύστασής της, δηλαδή χθες, έστειλε

επιστολές προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για να υπάρξουν άμεσες επαφές μαζί τους. Πέρα, λοιπόν, από την επίσημη όχληση των δύο φορέων για διάλογο, η Ειδική Επιτροπή προγραμμάτισε ήδη την πρώτη της κοινή συνεδρίαση, η οποία ορίστηκε για  μεθαύριο Δευτέρα (27/4).
Θυμίζουμε ότι πέρα από τον πρόεδρο της διοργανώτριας των δύο μικρότερων ποδοσφαιρικών επαγγελματικών κατηγοριών, συμμετέχουν ακόμα οι Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Ροκάκης (Χανιά), Κολοκυθάς (Λεβαδειακός), Αϊβάζογλου (Τρίκαλα) και Χατζηνικήτας (Ιάλυσος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass