Μιχ. Γρηγορίου:

Σκεφτόμαστε ευρωπαϊκά αλλά όχι άμεσα

*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2020 22:02

Μιχάλης Γρηγορίου μέχρι το ...2022 στην ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ, που ενεργοποίησε τη ρήτρα ανανέωσης των συμβολαίων του προπονητή και των συνεργατών του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι: «Ο κ. Μιχάλης Γρηγορίου επέδειξε ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έργο και είμαστε βέβαιοι ότι υπό τις οδηγίες του οι επόμενες δύο σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερες από την τρέχουσα».
Αλήθεια, γιατί ο Μιχάλης Γρηγορίου συναίνεσε στην ανανέωση της συνεργασίας αλλά και τι στόχους έχει για την ερχόμενη διετία;
Σε αυτά τα ερωτήματα και ορισμένα ακόμα απάντησε χθες ο προπονητής της ομάδας, που περιμένει τις εξελίξεις με την πανδημία και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.
Για τη συμφωνία ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε: «Υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων για να συνεχίσουμε ό,τι αρχίσαμε πέρυσι τον Αύγουστο. Είχαμε μέχρι τώρα μια άριστη συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο κ. Κούγια και πιστεύω να συνεχιστεί και τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν κάναμε παρά μόλις ένα λεπτό για να συμφωνήσουμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας».
*Οι στόχοι σας ποιοι είναι, εφόσον γίνει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος;
«Δεν ξέρω αν θα γίνει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και πόσο αυτό είναι εφικτό αφού οι ομάδες θα χρειαστούν μια προετοιμασία ενός μήνα περίπου. Αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει, στόχος θα είναι να τερματίσουμε στην έβδομη θέση. Αυτό που είχαμε πει από την πρώτη στιγμή που συμμετείχαμε στα πλέι άουτ».
*Για τα επόμενα χρόνια;
«Στο έμμεσο μέλλον στόχος μας είναι η Ευρώπη. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να έχει αγωνιστική ταυτότητα. Και πάνω σε αυτή να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια να σκεφτούμε ευρωπαϊκά αλλά όχι άμεσα. Πρώτα θέλουμε να κάνουμε ομάδα.
Επίσης θα πρέπει να έχουμε καλύτερη οργάνωση σε μερικά θέματα και χάρηκα για την ανακαίνιση των Δένδρων, ενώ θα πρέπει να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας».
*Μεταγραφές θα χρειαστεί η ομάδα;
‘Επειδή δουλέψαμε πολύ καλά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου νομίζω ότι θα χρειαστούμε ελάχιστες μεταγραφές. Αν και είναι πολύ νωρίς για μεταγραφικό σχεδιασμό γιατί θα συνυπολογιστεί πώς θα είναι το οικονομικό κομμάτι του ποδοσφαίρου μετά την πανδημία».

 

Για Ουάρντα και Κάτσε

Δηλώσεις έκανε στον FOCUS 103,6 FM ο τεχνικός της ΑΕΛ για τον Ουάρντα και τον Κάτσε: Υποστήριξε τα εξής: “Θα ήθελα να μείνουν στην ΑΕΛ ο Ουάρντα και ο Κάτσε, δύο πολύ καλοί παίκτες και καλά παιδιά. Ο Ουάρντα είναι ένα πραγματικό παιδί με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά με χρυσή καρδιά και παίρνει από φιλότιμο, αυτό είναι το κουμπί του, πρέπει να του μιλήσεις καλά και θα προσπαθεί για το καλό της ομάδας. Παίζουν ρόλο και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι του φέρονται άψογα και τον αγκάλιασαν με σεβασμό. Ο Κάτσε είναι έμπειρος παίκτης, ήρθαν και οι δύο από μια ομάδα που πήρε νταμπλ, άρα ήταν και ανεβασμένοι, αλλά στην ΑΕΛ είναι χαρούμενοι και πιστεύω ότι και οι ίδιοι θα θελήσουν να παραμείνουν, αλλά αυτό είναι θέμα ΠΑΟΚ. Προσωπικά πιστεύω ότι και ο Ουάρντα και ο Κάτσε μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλοί παίκτες και δεν τους βρίσκεις εύκολα στην αγορά».

***

Πρωτάθλημα το... καλοκαίρι

Έπιασε δουλειά το… working group της Super League που απαρτίζεται από εκπροσώπους των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρόμητου και ΑΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε το ενδεχόμενο να συνεχισθεί το πρωτάθλημα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ενώ το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει αμέσως. Δηλαδή μια ποδοσφαιρική δραστηριότητα διάρκειας δέκα μηνών. Επίσης εξετάστηκαν οι μειώσεις των συμβολαίων των παικτών αυτών που οι αμοιβές τους ξεπερνάνε ένα πλαφόν αλλά και το θέμα αδειοδότησης των ΠΑΕ. Η ουσία είναι ότι αναμένονται σημαντικές αλλαγές στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass