ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΓΙΑΣΜΟ

Ξεκίνησε το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ Ελασσόνας

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2015 8:06

 

 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και την πρώτη προπόνηση «άνοιξε» η σεζόν για το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Ελασσόνας ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Ευαγγέλου.

Όλες οι παίκτριες παλαιές και νέες έδωσαν το παρόν , και από την πλευρά της η διοίκηση , αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες ενώ  στη συνέχεια ο προπονητής Βάιος Παναγιώτου, που θα έχει ως βοηθό την πτυχιούχο φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ την Ελπίδα Παπαδοπούλου, ανέλυσε τους αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς, ζητώντας από τις παίκτριες να διατηρήσουν πνεύμα ομοιογένειας και πειθαρχίας ,συστατικά απαιτούμενα για την εύρυθμη λειτουργία της κάθε ομάδας.

Παρούσα στην προπόνηση και το καινούργιο μέλος της ομάδας η κα.Χρυσούλα Πιτένη, πτυχιούχος ψυχολογίας καθώς θα συμβουλεύει και θα ασχολείται με θέματα αθλητικής ψυχολογίας. Μία παράμετρος αρκετά σοβαρή καθώς η φετινή ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες 13 έως 23 ετών , και η συμβολή μιας επιστήμονος πάνω σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας είναι σημαντική.

Σημαντική όμως και η παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Ευαγγέλου καθώς και του αντιδημάρχου Δημήτρη Λέκκα που με την συμβολή τους, ιδιαίτερα τη περσινή χρονιά, κατέστησαν το τμήμα βιώσιμο στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Παρούσα φυσικά και η υπόλοιπη διοίκηση - Νίκος Τσιγγέλης, Κώστας Κορακίδης, Θόδωρος Λιάπης και Ελένη Χατζούλη- που με τη σειρά τους  ευχήθηκαν στο τμήμα καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass