Η Ρωσία είναι έτοιμη να αναλάβει το EURΟ 2020

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2020 22:25

Η Ρωσία είναι μία από τις χώρες, όπου σύμφωνα τουλάχιστον με τα επίσημα στοιχεία, έχει «χτυπηθεί» λιγότερο από την πανδημία του κορονοϊού. Μάλιστα, ήταν μία από τις ελάχιστες χώρες που δεν διέκοψαν την ποδοσφαιρική δραστηριότητα το περασμένο

Σαββατοκύριακο. Χθες, η UEFΑ ανακοίνωσε την αναβολή του EURO 2020, μία διοργάνωση που οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν εξ ολοκλήρου σ’ αυτήν την περίπτωση. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η Ρωσία επρόκειτο να φιλοξενήσει τρεις αναμετρήσεις της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο υπεύθυνος του Μουντιάλ 2018 που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στη Ρωσία, Αλεξέι Σορόκιν, εξήγησε ότι η χώρα του θα μπορούσε να αναλάβει την διεξαγωγή της διοργάνωσης. «Ασφαλώς και είμαστε έτοιμοι. Όμως θα πρέπει να συζητήσουμε τη δομή και τον αριθμό των αγώνων που θα διεξαχθούν», δήλωσε ο Σορόκιν, ενώ ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Ντμίτρι Τσερνισένκο, σχολίασε: «Θα θέλαμε να προσφέρουμε στην UEFA πιθανά πλεονεκτήματα με την διοργάνωση περισσοτέρων αγώνων στη χώρα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass